Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

EP korrupciós botrány: letartóztatták Marc Tarabellát

888.hu

2023.02.10. 14:00

Újabb letartóztatás.

 

Letartóztatta a belga rendőrség az Európai Parlamentet érintő súlyos korrupciós botrány egyik főszereplőjét – írja flamand sajtóértesülésekre támaszkodva a Politico. A vádpontokat egyelőre nem nevezték meg, és Tarabella maga sem jelent meg még védőügyvédjével az ügyében eljáró bíró előtt. A Politico információi szerint Tarabellát korrupcióval, bűnszervezet működtetésével, illetve pénzmosással gyanúsíthatja meg a belga igazságszolgáltatás. Az őrizetbevétel mellett a hatóságok átkutatták Tarabella, a belgiumi Liege-ben lévő páncéltrezorját, valamint a vallon területen fekvő Anthisnes-ben lévő irodáit. Érdekesség, hogy Tarabella még mindig utóbbi város polgármestere.

A korrupciós ügy másik legfőbb, még szabadlábon lévő gyanúsítottja, Andrea Cozzolino európai parlamenti képviselő kapcsán a hatóságok nem nyilatkoztak, így nem lehet tudni, hogy ellene tesznek-e majd kényszerintézkedést.

Az Európai Parlament elzárkózott a fejlemények kommentálásától, mivel folyamatban lévő igazságszolgáltatási eljárásokról nem nyilatkoznak.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére