Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elkezdtek fegyverkezni a homoszexuálisok

Nagy Gábor

2018.06.18. 16:40

Komoly az aggodalom az Egyesült Államokban.

Annak ellenére, hogy egy köztudottan ISIS-fan muszlim férfi (név szerint Omar Mateen) két évvel ezelőtt brutális mészárlásba kezdett egy floridai melegbárban, még mindig vannak olyan melegjogi megmondóemberek Amerikában, akik többek között ezért a szörnyűségért is az amerikai elnököt hibáztatják. Azt a Donald Trumpot, aki már jó ideje azt mondja, hogy a muszlimok beengedése az országba nem túl jó ötlet. Többek között az ilyen merényletek miatt.

Egy, az Egyesült Államokban is ténykedő jogvédő szervezet, a Human Rights Center nemrég közölt kutatási adatai szerint csak tavaly ötvenkét homoszexuálist öltek meg az USA-ban csak azért, mert melegek. A homoszexuálisok mellett 28 transzneművel is végeztek – szintén az „identitásuk” miatt. Látván a „fokozódó” veszélyt, a pacifista homoszexuálisok elkezdtek fegyverkezni.

Nem akarom, hogy halálra verjenek, hogy leszúrjanak vagy élve elégessenek. […] Fegyvert akarok, hogy így is egyenlőnek érezzem magam”

– fogalmazott egy fiatal amerikai leszbikus a The Feed című ausztrál hírműsorban, amely annak próbált utánajárni, hogy hogyan próbálják felvenni a küzdelmet a homoszexuálisok az USA-ban. A leányzó Amerika leggyorsabban gyarapodó taglétszámú fegyverklubjának, a Pink Pistolsnak a tagja. Sokan ezt a szervezetet csak az amerikai Nemzeti Fegyverszövetség (NRA) LMBTQ-s verziójának tartják („gay NRA”).

Minden héten megölnek egy homoszexuálist – csak azért, mert meleg. Ez rémisztő. A homofóbia, a transzfóbia szintje odáig vezetett az USA-ban, hogy sokan már arról beszélnek: az dönt az életedről, hogy van-e nálad fegyver vagy nincs”

– fogalmazott a műsorvezető, aki később hozzátette:

Sosem gondoltam volna, hogy azt fogom látni, hogy egy LMBTQ-közösség gyakorlatilag ugyanazokat az elveket fogja vallani, mint egy csőkonzervatív, jobboldali, fegyvertartás mellett kiálló, homofób és transzfób elvekkel gyakorta szimpatizáló szervezet.”

A riportban megszólalt az LMBTQ-s fegyverszervezet egyik vezetője, Piper Smith is. Elmesélte, hogy két nappal az orlandói vérengzés után döntött úgy, hogy fegyvert ragad magához, a melegbárban történteket pedig az LMBTQ-közösség 9/11-ének tartja.

Van egy fenyegető légkör, hogy az, ami Orlandóban történt, megtörténhet máshol is.”

A Pink Pistolsnak mára 45 regionális szervezete van USA-szerte, taglétszáma pedig eléri a tízezret.

Amerikai kommentátorok komoly szkepszissel fogadták a The Feed riportját. Mint mondták: az, hogy évente 52 homoszexuálist ölnek meg az Egyesült Államokban, eltörpül amellett, hogy a bő háromszázmilliós országban körülbelül 10 millió ember vallja magát „melegnek”. Azt, hogy az USA-ban élve elégetik a homoszexuálisokat, kisebb költői túlzásnak találják. Fel is teszik a kérdést: mely országokban teszik el láb alól brutális kegyetlenséggel a meleget? Hát persze, hogy nem Amerikában, hanem az iszlám vallású országokban. Végül megjegyezték: nem a homofóbia, a transzfóbia jelent komoly veszélyt az LMBTQ-közösségekre, hanem az AIDS. Tavaly az USA-ban 5200-an haltak bele a halálos kórba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére