Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy muszlim képviselõ véleménye a nemi erõszakról

Tóth Dalma

2017.04.05. 16:32

A nemi erõszak áldozatai elkerülhetik a rájuk váró sivár jövõt és a megbélyegzést, ha összeházasodnak az õket megerõszakoló férfival - jelentette ki egy maláj parlamenti képviselõ, aki korábban bíróként is dolgozott.
KUALA LUMPUR, 16:32

A nemi erőszak áldozatai elkerülhetik a rájuk váró sivár jövőt és a megbélyegzést, ha összeházasodnak az őket megerőszakoló férfival - jelentette ki egy maláj parlamenti képviselő, aki korábban bíróként is dolgozott.

A parlamentben egy, a gyerekek elleni szexuális bűncselekménnyel kapcsolatos törvénytervezetről vitatkoztak éppen, amikor a korábbi saría-bíró felszólalt. Annak ellenére, hogy az erőszak bűncselekménynek számít, Datuk Shabudin Yahaya úgy gondolja, hogy az erőszaktevők és az áldozataik megoldhatnák a szociális problémákat és új életet kezdhetnének azzal, hogy összeházasodnak.

Talán azzal, hogy egybekelnek, jobb és egészségesebb életet élhetnek. És arra az emberre se vár sivár jövő, akit megerőszakoltak. Legalább lesz egy férje, és ezzel felszámolhatjuk az egyre csak növekvő szociális problémákat"

– mondta a képviselő.

Yahaya hozzátette, hogy a 12 éves lányok szellemileg és fizikailag is készen állnak a házasságra.

A vitatott hozzászólások ellenére a parlament elfogadta a gyerekek elleni szexuális bűncselekménnyel kapcsolatos törvényt.

Malajzia lakosságának többsége muszlim, de vannak buddhisták, keresztények, hinduk, taoisták, konfuciánusok és kínai népi vallásúak is.

(The Guardian)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére