Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy meleg celeb is kiállt a Családok Világkongresszusa mellett

Vincze Viktor Attila

2019.03.29. 14:57

Novák Katalin is részt vesz a Veronában megrendezett Családok Világkongresszusán (WCF), amely mellett a pénteki megnyitón egy ismert olasz homoszexuális celeb is kiállt.

A Magyar Hírlap beszámolója szerint Matteo Salvini olasz belügyminiszter és Lorenzo Fontana családügyi miniszter (mindketten a bevándorlásellenes Liga politikusai) mellett számos szakértő, aktivista és egyházi személyiség is felszólal a háromnapos veronai családvédelmi kongresszuson. A résztvevők között van Novák Katalin család- és ifjúságügyi államtitkár, Beneda Attila helyettes államtitkár, valamint hazánk vatikáni nagykövete, Habsburg-Lotharingiai Eduárd is.

A megnyitón meglepetésre felszólalt Giuseppe Cruciani olasz rádiós újságíró is, aki beszédében úgy fogalmazott, hogy nincs hagyományos családja, nem tartozik a konferencia résztvevői által megjelenített közösségbe, sőt, éveken át olyan célokért – béranyaságért, abortuszért, melegházasságért – harcolt, amelyek ellentétesek a WCF üzenetével. Az újságíró hangsúlyozta, mindemellett elfogadhatatlannak tartja a kongresszus ellen indult kampányt, mivel álláspontja szerint harcolni kell a gondolatok betiltása ellen.

Kiemelte, a kongresszus résztvevőinek joga van ellenezni az abortuszt vagy a melegházasságot, nem szabad elnyomni a hagyományos család híveit. Cruciani megjegyezte, hogy ő ugyan egyáltalán nem ért egyet a WCF céljaival, de egy kongresszusról van szó, ahol az emberek csak beszélni akarnak egymással, ő pedig mindig kész felszólalni a szólásszabadságért.

A különböző LMBT-jogvédő, feminista szervezetek valóban mindent megtesznek, hogy ellehetetlenítsék a kongresszust. A Soros György alapítványa által pénzelt Open Democracy nevű oldal az elmúlt napokban terjedelmes cikkekben számolt be a hagyományos családmodellt védő kongresszus elleni kampányról, amelynek része például az is, hogy zaklatják a környékbeli hoteleket, hogy ne fogadják a résztvevőket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére