Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy éjszaka alatt háromszor állítottak elõ egy migránst Ausztriában

Pörge Béla

2017.02.13. 19:28

Akárhogy is sikerült a péntek estéd, van egy afgán migráns, aki biztosan túltett rajtad!
SALZBURG, 19:28

Akárhogy is sikerült a péntek estéd, van egy afgán migráns, aki biztosan túltett rajtad!

Egy 17 éves afgán migránst háromszor is előállítottak a péntekről szombatra virradó éjjel Salzburgban. Harmadjára már bevitték, most őrizetben van. Viszonylag rögös út vezetett odáig, hogy a bevándorló végre a fogdában találja magát.

Pénteken érkezett az első bejelentés, ekkor a migráns egy másik bevándorlóval, egy 26 éves szomáliai férfival verekedett össze a salzburgi pályaudvaron. A járókelők feltartóztatták a menekülni igyekvő fiatalt, akit igazoltatás után elengedtek.

Néhány órával később berontott egy hotelbe, és rátámadt a portásra. Innen sikerült elmenekülnie, de rövid időn belül elfogták. Azonban ekkor benntartották a rendőrök, és a Kronen Zeitung beszámolója szerint rá is csodálkoztak arra, hogy ismerős elkövetőt állítottak elő.

Hajnalban aztán egy 18 éves diáklányt hazáig követett, majd a háza előtt maszturbálni kezdett. A lány apja elzavarta onnan a migránst, és szólt a rendőrségnek. A hatóságok végül elfogták őt, ám ez sem ment zökkenőmentesen, előállítása közben verekedni kezdett a rendőrökkel, az egyikük orrát be is törte.

A migránst végül őrizetbe vették.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére