Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egekben a benzin ára

888.hu

2022.05.29. 17:50

Sírnak az amerikaiak.

 

Akkor ugrott meg a benzin ára, amikor az Emlékezet napja alkalmából nyaralók tízezrei indultak útnak, hogy két évnyi pandémia után végre együtt töltsék az időt a családjukkal és a barátaikkal.

 

A Daily Mail szerint a szakértők arra számítanak, hogy a nyár végére a számok valószínűleg meghaladják a 6 dolláros határt – mivel a nyugati parti városokban, például Los Angelesben és San Franciscóban a hónap elején a szivattyúzási költségek már átlépték ezt a határt.

 

Egy gallon több mint 4 dollár, ami sokak utazási terveit befolyásolta.

 

Elemzők szerint a július 4-i ünnepekig több államban is 5 dollár feletti átlagárakra lehet majd számítani gallononként, amit az egész gazdaságot sújtó infláció okoz.

 

Nem hiszem, hogy olyan sokan fognak útra kelni, és ha mégis, akkor szerintem egy jó részük az otthonuk közelében fog maradni.”

– mondta Patrick De Haan, a GasBuddy olajipari elemzési vezetője a CNBC-nek, majd hozzátette: „Az aggodalom a magas árak miatt van, ez tartja közelebb az embereket”.

 

Az AAA várakozásai szerint összesen 39,2 millió ember fog 50 mérföldet vagy annál többet utazni ezen a hétvégén, ami 8,3 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez képest. Ebből várhatóan 4,6 százalékkal több autós lesz úton a háromnapos hétvégén, de ez a szám még mindig 7,2 százalékkal kevesebb, mint 2019-ben – olvasható a jelentésben.

 

Mivel a magas árak hatással vannak a fogyasztókra, elemzők szerint nem fogják olyan gyakran tankolni járműveiket, és ez a keresletcsökkenés fékezheti a további áremelkedés ütemét.

 

Nyitókép: Breitbart

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére