Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Deutsch: Karácsony nem a budapestiek, hanem a bevándorláspártiak jelöltje

Fodor-Horváth Zsófia

2019.10.03. 14:48

A Fidesz európai parlamenti képviselője Brüsszelben tartott sajtótájékoztatót, miután Karácsony Gergely úgy döntött, budapesti főpolgármester-jelöltként épp Brüsszelbe érdemes kilátogatnia.

Deutsch Tamás sajtótájékoztatóján leszögezte: alkalmatlan az a főpolgármester-jelölt, aki az önkormányzati választások előtt tíz nappal nem a budapestiekkel és a magyar emberekkel akar találkozni, hanem Brüsszelbe szaladgál, és ott bevándorláspárti politikusokkal találkozik.

Említette, hogy Karácsony Gergely a bukott Frans Timmermansszal (Soros György szövetségesével) a mai nap folyamán zárt ajtók mögött tárgyalt.

Karácsony Gergely nem a budapestiek főpolgármester-jelöltje, hanem az európai és magyarországi bevándorláspárti politikai erők jelöltje

– szögezte le a politikus.

Deutsch Tamás kiemelte azt is, hogy Karácsony azért is lobbizik, hogy vonják meg a Budapesttől, a magyar önkormányzatoktól, és így a magyar emberektől az uniós forrásokat. Mint mondta, ezzel a magyar önkormányzatokat teljesen kizárhatják a döntési folyamatokból, Brüsszel pedig a saját kénye-kedve szerint osztogathat forrásokat – valószínűsíthetően azoknak az önkormányzatoknak, amelyek vállalják a migránsok befogadását.

Mint ahogy az a sajtótájékoztatón elhangzott, Karácsony Gergely lobbizása támogatja Dobrev Klára azon „életveszélyes, Magyarország ellen nyílt támadást jelentő elképzelését”, amelynek értelmében a Magyarországnak járó fejlesztési pénzeket elveszik. Ha pedig Brüsszelben születnek döntések a fejlesztési források szétosztásáról, borítékolhatóan azok a tagállamok fognak jobban járni, amelyek gazdaságilag nagyobb húzóerővel rendelkeznek.

Mivel Deutsch Tamás ismertetése szerint Magyarország lélekszámát és gazdasági teljesítményét tekintve az Európai Unió 2 százalékát teszi ki, tehát a magyaroktól elvett pénzek 98 százaléka soha nem kerülne vissza Magyarországra.

Egyedül a magyarországi ellenzék az, amely minden erőt és energiát annak érdekében mozgósít, hogy Magyarország, a magyar emberek minél kevesebb pénzt kapjanak

– mondta a politikus, hangsúlyozva, hogy semelyik másik tagállam ellenzéki politikusai nem tesznek így.

Karácsony Gergely tehát (beállva a sorba) szintén azért lobbizik, hogy az országnak kevesebb pénz jusson.

Ezt a Fidesz-KDNP a leghatározottabban elutasítja Deutsch Tamás szerint, s mint mondta, az Európai Parlamentben és az Európai Tanácsban is az lesz a cél, hogy „minél sikeresebbek legyünk.” A tét tehát magas az önkormányzati választásokat illetően, vagy a kevesebb pénz mellett lehet dönteni (amiért Gyurcsány és Karácsony küzd), vagy a több pénz mellett, amely a Fidesz-KDNP célja.

 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Végre előbújhat a nap!

Hétfőn még sokfelé felhős idő várható, de keddtől egyre több napsütés vár ránk.

74 éve kezdődött a magyarországi németek kitelepítése

A kollektív bűnösség elve alapján németeket telepítettünk ki, miközben a csehek ugyanilyen indokkal a németek mellett a magyarokat is megpróbálták eltüntetni az országukból.

Folytatódik a magyar álom a kézilabda Eb-n: megvertük a szlovénokat!

Folytatódik a magyar álom a kézilabda Eb-n: megvertük a szlovénokat!

Csodálatos második félidőt produkálva óriási győzelmet aratott Magyarország!

Szegény sorból, városi közegből származik a családod? Egy ír kutatás szerint jó esélyed van rá, hogy az ükapád nem az igazi ükapád

Szegény sorból, városi közegből származik a családod? Egy ír kutatás szerint jó esélyed van rá, hogy az ükapád nem az igazi ükapád

Egy úttörő ír kutatócsoport ment utána DNS-tesztek és anyakönyvi kivonatok tucatjaival, hogy vajon mennyire volt gyakori a megcsalás a városiasodás hajnalán.

RT: Soros Györgyhöz köthető szervezetek próbálják elérni, hogy a YouTube letiltson „nem megfelelő ideológiájú„ videókat

RT: Soros Györgyhöz köthető szervezetek próbálják elérni, hogy a YouTube letiltson „nem megfelelő ideológiájú„ videókat

Újabb lépés a teljes cenzúra felé: a Soroshoz köthető Avaaz egyesíti az erejét néhány másik szervezettel, hogy közösen kilobbizzák a YouTubenál, hogy a videómegosztón tiltva legyenek a „nem megfelelő ideológiájú” tartalmak, és büntetve legyenek azok készítői.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére