Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Demokrata politikus: Ne a háborúval, hanem a klímaváltozással foglalkozunk!

888.hu

2022.02.25. 10:50

Egy demokrata politikus jelenleg éppen azon aggódik, hogy az ukrajnai háború netalántán elvonná a világ vezetőinek figyelmét a klímaváltozásról.

 

John KerryJoe Biden elnök klímacárja – múlt hétfőn egy interjúban világított rá mind a geopolitikai események és az éghajlatváltozás összefüggésére. A klímapoltikus hangsúlyozta aggodalmát, hogy

egy ukrajnai háború elvonja Biden és Vlagyimir Putyin orosz elnök és a világ más vezetőinek figyelmét arról, hogy a klímaváltozás kezelésére összpontosítsanak.

 

Kerry egy hírcsatornának azt mondta, hogy „aggódik Ukrajna miatt, az ukrán emberek miatt és az elvek miatt, amelyek veszélyben vannak”. Kerry ezután sebességet váltott és a világot ma igazán fenyegető témáról kezdett el beszélni a klímaváltozásról.

 

„De ez nyilvánvalóan mélyreható negatív hatással lehet az éghajlatra” – mondta el Kerry az orosz-ukrán konfliktusról a Daily Wire szerint. „Van egy háború, és nyilvánvalóan a háborúnak hatalmas kibocsátási következményei lesznek”.

 

De ugyanilyen fontos, hogy elveszíted a klímaváltozással kapcsolatban az emberek figyelmét, elveszíted a nagy országok figyelmét, mert a háborúra fognak koncentrálni, és azt hiszem, ennek káros hatása lehet.”

 

Oroszországnak törődnie a globális felmelegedéssel, hangsúlyozta Kerry: „Most olvad a jég Oroszországban is. Az eddigi infrastruktúrája veszélyben van, és Oroszország népe is veszélyben van, ezért remélem, hogy Putyin elnök úr segíteni fog nekünk abban, hogy a helyes úton maradjunk azzal kapcsolatban, hogy mit kell tennünk az éghajlatért.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére