Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dalai láma: Európa az európaiakhoz tartozik

Forisek Ádám

2018.09.13. 22:18

A tibeti spirituális vezetõ a napokban Svédországba látogatott, ahol többek között elmondta véleményét az országot - és egész Európát - sújtó bevándorlási válságról is.

A dalai láma látogatása során dicsérte a skandináv államot, mert egy "békés, fejlődőképes" nemzetnek gondolja, ám hirtelen váltással kitért a bevándorlás kérdésére is, amely a svéd választás során is óhatatlanul előtérbe került. 

A dalai láma a multikulti Malmőben beszélt, ahol a lakosok felét immár a bevándorlók teszik ki, ezen belül is a legnépesebb csoport az irakiaké.

A buddhista vezető szerint rengetegen érkeznek a Közel-Keletről, s noha nem volt kifogása ellene, hogy Németország és Svédország segíti ezeket az embereket, azt ugyanakkor leszögezte: előbb vagy utóbb a "menedékkérőknek" haza kell térniük. 

Szerintem Európa az európaiakhoz tartozik" 

– mondta a buddhista tanító, majd azzal folytatta, hogy szerinte nem szabad azt elfogadni, hogy ezek a közel-keleti bevándorlók örök időkre Németországban vagy Svédországban maradjanak. Helyette azt kell elérni, hogy hazatérjenek és újraépítsék hazájukat.
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére