Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csocsó, popcorn, Xbox, wifi és teljes ellátás fogadja a migránsokat New Yorkban

888

2022.10.20. 14:40

Egész sátorváros épült az illegális határátlépésben megfáradt bevándorlóknak a Randall-szigeten, New Yorkban. Szállás, étkezés minden ingyen van. (Természetesen csak a migránsoknak, az adófizető állampolgároknak nem.)

 

A New York-i tisztviselők kizárólag a Greg Abbott republikánus kormányzó által küldött buszokon érkező migránsok számára állítottak fel sátorvárost, amely televíziókkal, videójátékokkal, mosodai szolgáltatással, pattogatott kukorica készítővel és további szolgáltatásokkal várja vendégeit.

 

 

Amióta Abbott és Doug Ducey (R), Arizona kormányzója illegális bevándorlókat kezdett küldeni New Yorkba, a menedékvárosba, több mint 19 400-an érkeztek buszokon – 73 százalékuk a város túlzsúfolt hajléktalanszálló-rendszerében maradt.

 

(Photo by John Nacion/NurPhoto) (Photo by John Nacion / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

 

A hajléktalanszállók helyett Eric Adams (D) polgármester sátorvárost állított fel kizárólag az újonnan érkezett migránsok számára a Manhattan és Queens között fekvő Randall-szigeten. A sátorvárosban a fotók szerint számos kényelmi szolgáltatás várja a migránsokat, beleértve a rekreációs helyiségeket, a mosodai szolgáltatásokat és a jól felszerelt büfét, amelyeket a New York-i adófizetők fizetnek.

 

(Photo by John Nacion / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

A sátorvárosban 500 egyedülálló férfi migránst fognak elhelyezni. Éjjel-nappal harapnivaló, kávé és tea, Xbox játékkonzolok, televíziók, kanapék, pattogatott kukorica készítők, csocsóasztalok, társasjátékok, nemzetközi hívásokhoz használható telefonok és ingyenes wifi várja az országba illegálisan bevándorlókat.

(Photo by Lokman Vural Elibol / Anadolu Agency via AFP)

 

A tisztviselők szerint a sátorváros végül 1000 migránsnak ad majd „otthont”.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére