Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak azért támadták meg az olasz zenészt, mert belájkolta Salvinit

Bokor Gábor

2018.12.18. 06:28

Egy Anastasio nevû olasz rapper nyerte meg X-faktor nevû tehetségkutatót idén Olaszországban, azonban máris megtapasztalta: milyen az, ha a nyilvánosság nekiesik egy poszt lájkolása miatt.

Alighogy megnyerte az olasz tehetségkutatót, a rapper máris szembesült azzal, milyen az, mikor össztűz zúdul rá. A legmeglepőbb azonban, hogy a zenész semmi rosszat nem tett, csupán belájkolta Matteo Salvini olasz belügyminiszter, miniszterelnök-helyettes és Donald Trump amerikai elnök közösségi oldalait. A zenész még a műsor elején azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a hasára van tetoválva az argentin futball-legenda, Diego Maradona portréja, amit szívesen meg is mutatott a nagyközönségnek.

A zenészt különc viselkedése miatt eddig is rendszeresen támadták, amit tudatosan azzal hárított el, hogy ő egy szabadgondolkodó és mindig szeretett megismerni más perspektívákat bizonyos témákban. 

A politikai paletta teljesen megfordult mára. A jobboldal védi a munkásokat, a baloldal meg teljesen liberális nézeteket vall. Én mindent követek a közösségi oldalakon, tisztában akarok lenni a dolgokkal"

– fogalmazott a zenész, aki leszögezte, hogy nem kötelezi el magát egyetlen párt mellett sem.

Ha valaki jót mond, azt megosztom, ennyi történt"

– mondta.

Amikor azzal támadták, hogy miért lájkolta be Donald Trump amerikai elnök oldalát, azt mondta, hogy mégiscsak ő az Egyesült Államok vezetője és tudni akarja, mit gondol Trump bizonyos dolgokról. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére