Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Covid-stílusú lezárásokat vezetnének be, ha beüt az üzemanyaghiány

888.hu

2022.06.08. 16:10

Kiszivárgott a mesterterv.

 

Úgy tűnik, hogy bizonyos országokban bármilyen probléma merül fel, a megoldást a lezárásokban látják.

Írországban például visszatérhetnek a drákói COVID-stílusú lezárásokhoz, ha a jelenlegi orosz-ukrán háború miatt üzemanyaghiány lépne fel – állítja egy hétfőn nyilvánosságra került dokumentum.

Az Irish Independent által ismertetett kiszivárgott információk szerint a bizalmas „magas szintű tervezési gyakorlat” részeként

a nem létfontosságú dolgozóknak kötelező lehet az otthoni munkavégzését, az úgynevezett „nem létfontosságú” utazásokat korlátoznák és szigorú sebességkorlátozásokat vezetnének be az autópályákon, amennyiben a gázolajellátás elapadna.

 

A lap szerint a titkos ülésen szóba került az üzemanyag-fejadagolás és annak korlátozása is, hogy bizonyos járműveket mikor lehet megtankolni a benzinkutakon. Az eseményen részt vevő küldötteket arra kérték, hogy három különböző súlyosságú üzemanyaghiány-forgatókönyvre tervezzenek.

A találkozón részt vevő egyik szervezet vezetője az eseményről szólva elmondta, hogy bár az Ukrajnával kapcsolatos jelenlegi nemzetközi feszültségek miatt kevés az esélye annak, hogy komoly üzemanyaghiány lépjen fel, de a jövőbeni esetleges üzemanyaghiányra való felkészülés megfontolandó.

Bár továbbra is nagyon valószínűtlen, hogy az üzemanyag-ellátás csökkenését tapasztaljuk, megfontolandó, hogy mi és a kormány vészhelyzeti tervezésbe kezdjünk.”

– mondta Kevin McPartlan, a Fuels for Ireland vezérigazgatója, miközben azt is hangsúlyozta, hogy Írország készletei rendben vannak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére