Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brutális, ahogy az állam üldözi a fehér embereket Dél-Afrikában

Forisek Ádám

2018.08.03. 21:08

Az ország kormánya azt tervezi, hogy az alkotmány módosításával elveszi a fehér farmerek földjét. Ennek pedig az lesz a következménye, hogy rengetegen fognak éhezni.

Az ország kormánya azt tervezi, hogy az alkotmány módosításával elveszi a fehér farmerek földjét. Ennek pedig az lesz a következménye, hogy rengetegen fognak éhezni.

Cyril Ramaphosa elnök a héten jelentette be, hogy felgyorsítaná a fehérek által birtokolt földek elkobzását, hogy azt „visszaszolgáltassa” Dél-Afrika fekete lakosságának. Mindezt a „demokrácia nevében”. A tervezet valószínűleg több ezer fehér embert érintene.

Ha a jelenlegi szereplők helyére tanulatlan, tapasztalatlan emberek kerülnek, sokkal kevesebbet fogunk tudni termelni. Ha pedig ez lesz, felmegy az ennivaló ára, és többen fognak éhezni”

– ismertette a kormány tervezetének következményeit egy érintett farmer.

Ugyanez a farmer elárulta, hogy Dél-Afrika gazdaságához szervesen hozzákapcsolódik a tulajdonlás – ha ebben radikális változás áll be, a külföldi befektetések is drasztikusan zuhanhatnak. Kitért arra is, hogy a kormány nem kíván kompenzációt ajánlani a földjétől megfosztott farmereknek.

Hová menjünk, mit csináljunk? Csak kell adniuk valami kárpótlást, hogy legalább belefoghassunk valami újba”

– fogalmazott kétségbeesetten a farmer.

Az állami üldözésen kívül a fehér farmerek sajnos a mindennapokban is brutális támadásoknak vannak kitéve.

A rablások és betörések mellett a fehéreket nem ritkán csoportosan megerőszakolják a feketék, de a gyilkosságok, kínzások sem szokatlanok. A rendőrség az esetekkel nem foglalkozik, és mint a fenti történetből is látható, ezekhez az állapotokhoz a parlament javában asszisztál.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére