Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az EU-s választás idejére száműzték az illegális migránsokat Brüsszel városközpontjából

Vincze Viktor Attila

2019.05.24. 18:28

Nem kicsit álszent módon, de az EU-s választások idejére száműzték a belga hatóságok az unió legfontosabb igazgatási épületei mellől, illetve a városközpontban levő Brüsszel észak központi vasútállomásról az illegális migránsokat. Az állomás május 27-től visszaalakul az illegális bevándorlók szálláshelyévé, és a velük zajló emberkereskedelem központi helyszínévé.

Brüsszel, amely Belgium és az EU központja is egyben, az egyik legszebb példa arra, hogy a migránsok tömeges betelepítése nem jár semmilyen haszonnal, sőt, kifejezetten káros például a közbiztonság súlyos megromlása miatt.

Az iskolai végzettség, nyelvismeret és szaktudás nélkül az unióba áramló illegális migránsok tömegei groteszk módon az európai uniós hivatalok közvetlen közelében levő, szebb napokat is látott Brüsszel észak vasútállomást és környékét lepték el, ahol évek óta életvitelszerűen tartózkodnak. Nem pusztán arról van szó, hogy több százan ott alszanak, hanem arról is, hogy minden bizonnyal a haladó belga gyarmattartó hagyományok alapján a vasútállomáson található az illegális fizikai munkákat elvállaló migránsok emberpiaca, amit a helybeliek csak rabszolgapiacnak titulálnak. Természetesen virágzik a migránsok által megszállt területen a drogkereskedelem és a prostitúció is.

Az illegális migránsok ideiglenes elzavarását feltehetően azért időzítették az EU-s választások idejére a brüsszeli városvezetők, mert talán disszonánsnak és kissé kellemetlennek gondolták az illegális migránsok tömeges utcai jelenlétét az EU épületei mellett. A hivatalos városvezetői bejelentések szerint a központi brüsszeli vasútállomásról kiköltöztetett 200 illegális migránst állandó jelleggel menekültszállásokon helyezték el. Ezzel szemben viszont a helyi sajtó a migránsokat elzavaró helyi rendőri forrásokra azt közölte, hogy valójában csak ideiglenes elzavarásról van szó több mint 200 érintettel, akiket az unós választás másnapjától a rendőrök már nem fognak megakadályozni a visszatérésben.

A brüsszeli központi vasútállomás migránsainak a többsége egyébként is csak a közelben levő Maximilian parkig ment el, amely a bevándorlók ideiglenes száműzése miatt most teljesen meg is telt.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Riadalom az amerikai határőröknél: a közép-amerikaiak mellett megjelentek az afrikai migránsok is

Riadalom az amerikai határőröknél: a közép-amerikaiak mellett megjelentek az afrikai migránsok is

Egyre nagyobb a probléma Mexikóban, ahol a közép-amerikai bevándorlók mellett megjelentek az afrikaiak is, akik így próbálnak meg bejutni az Egyesült Államokba.

Este 7:59

Este 7:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

A román állam magyarellenes lépései miatt fognak tüntetni Erdélyben

Az úzvölgyi katonatemető államosításának leállítását, a sírkert eredeti állapotának helyreállítását és Hargita megye prefektusának lemondását, vagy leváltását követeli az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) azon a tüntetésen, amelyet kedd délutánra hirdetett meg Csíkszeredába, a Hargita megyei prefektusi hivatal épülete elé.

Magyarországon is megjelent az ázsiai tigrisszúnyog

Magyarországon is megjelent az ázsiai tigrisszúnyog

Országunkban is megjelent az ázsiai tigrisszúnyog, ami számos fertőző betegséget terjeszt. A klímaváltozás következtében hazánkban nem honos állatok jelennek meg. Köszi, klímaváltozás!

Ha Brüsszel nem változtat a migrációs politikáján, sikertelen lesz

Globálisan sikertelen lesz az Európai Unió, amennyiben nem hajt végre hajtűkanyart a migrációs politikájában, ugyanis a bevándorlóáradat megállítása nélkül nem garantálható a kontinens biztonsága és versenyképessége – jelentette ki Szijjártó Péter a tagállami külügyminiszterek hétfői luxembourgi ülésének szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére