Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brazil MMA-bajnok Macronnak: te bohóc, ha kritizálod az országunkat, akkor számíts a válaszra

Forisek Ádám

2019.09.05. 11:13

Macron az okoskodó kirohanásaival maximum annyit ér el, hogy külföldön is épp akkora támogatottsága lesz, mint Franciaországon belül. A Brazíliával kapcsolatos megjegyzéseit valószínűleg már bánja.

A brazil MMA-sportoló, Brazília idegenforgalmi nagykövete, Renzo Gracie azután kelt ki Emmanuel Macron ellen, hogy a francia államfő szerint Jair Bolsonaro nem tett eleget az amazonasi erdőtüzek megállításáért, és ezért felmondaná a kereskedelmi megállapodást Brazília és az Európai Unió között.

Egyedül egy tűz van, ami a brazilok és az elnökünk szívében ég, te bohóc

– kezdi Gracie videójában, ami azóta bejárta a közösségi médiát. Ebben a videóban hangsúlyozza, hogy ha a francia államfő kritizálja Brazíliát, készüljön arra, hogy „nyakába kapja a szart”.

Ezek a bohócok csak akkor nyitják ki a szájukat, ha rosszat akarnak szólni országunkról. [...] A tény, hogy Macron egy sárkánnyal alszik együtt, még nem jelenti, hogy tűzvédelmi szakértő.

A köztudottan Bolsonarót támogató jiu-jitsus továbbá hozzátette: mielőtt a franciák megfogalmazzák kritikájukat, esetleg érdemes lenne portugálul megtanulniuk.

Ég az Amazonas, de vajon kié a felelősség?

Ég az Amazonas-medence, ég az őserdő. Mindenki egymásra mutogat. A nyugat-európai országok vezetői Bolsonaro brazil elnökre, Bolsonaro Macronra és Merkelre. Gyurcsány pedig természetesen Orbánra. Miközben már komoly beavatkozások folynak a tüzek megfékezésére, a közösségi média még mindig tele van bűnbakkereséssel, a média hibáztatásával, miközben mindenki hisztérikusan posztol, jóemberkedés-versenyt futva a lájkokért, és 1 dolláros kamuadományokkal villogva az Instagramon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére