Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bölöni László ismét a nemzeti régiókról szóló petíció aláírására buzdít

888.hu

2020.08.30. 12:00

Fürjes Balázs államtitkárral és Szöllősi Györggyel, a Nemzeti Sport főszerkesztőjével járta be a Puskás Arénát Bölöni László BEK-győztes labdarúgó, a belga labdarúgó élvonalban szereplő KAA Gent vezetőedzője az Írdalá kampány kezdeményezésére.

A stadion bejárásáról videó is készült, a bajnokok fala előtt Bölöni elmondta: örül annak, hogy jelenlétével képviselheti mindazokat a bajnokokat, akik a határon kívül rekedtek, ezért nem lehettek jelen a magyar sportéletben.

Az épület minden darabja a történelemről beszél, nagy büszkeséggel tölt el, hogy egy kicsi molekula tudok benne lenni – mondta a 67 éves szakember.

Az Írdalá kampány egyik arcaként, határon túli magyarként kifejtette: nemes gondolat mellé állt, amikor aláírta az őshonos nemzeti régiók megerősítését indítványozó petíciót, amelyben remélhetőleg a többi európai kisebbség is megtalálja majd a helyét.

Szédítő volt a lendület, amit a hazai kampány vége felé tapasztalhattunk. Valamennyiünk feladata, hogy ezt a lendületet újból visszanyerje az aláírásgyűjtő bizottság, hogy magával ragadja az embereket és újból nekilássanak gyűjteni

– fogalmazott.

Az BEK-, és szuperkupa győztes egykori középpályás azt is elmondta, hogy nem csak a román válogatottban szerepelt, ugyanis 1989-ben a magyar válogatott mezét is magára ölthette egy jótékonysági meccs keretein belül. Bölöni a 10-es számú mez másolatát ajándékba adta Fürjes Balázsnak.

Az államtitkár a beszélgetés végén kiemelte:

mindenkinek kutya kötelessége aláírni, úgyhogy tegyük meg!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére