Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bill Clinton szeretõje elsõ sorból nézheti az esti vitát

Horváth József György

2016.09.26. 14:28

Bill Clinton volt szeretõje is bejelentkezett a hétfõ esti elnökjelölti vitára, persze csak nézõként. Gennifer Flowers azt állítja, hogy Donald Trump vendégeként lesz jelen az elsõ nagy összecsapáson.
NEW YORK, 14:28

Bill Clinton volt szeretője is bejelentkezett a hétfő esti elnökjelölti vitára, persze csak nézőként. Gennifer Flowers azt állítja, hogy Donald Trump vendégeként lesz jelen az első nagy összecsapáson.

Gennifer Flowers, Bill Clinton egyik volt szeretője örömködve osztotta meg Twitter-oldalán, hogy ott lesz a hétfő esti elnökjelölti vitán. Flowers vállaltan Trumpot támogatja, és állítólag a republikánus elnökjelölt mögött fog ülni az első sorban. Ez lélektanilag is fontos eleme lehet a ma esti vitának, hiszen pont Hillary Clintonnal szemben foglal majd helyet, elkerülhetetlen lesz, hogy pillantásuk ne találkozzon. Az már csak Hillarytől függ mennyire veszi magára ezt a fricskát.

Flowers leginkább arról híres, hogy majdnem tönkre vágta Bill Clinton 1992-es elnökjelölti kampányát, amikor nyilvánosságra hozta, hogy többéves viszony volt kettejük között. Clinton akkor tagadta, hogy viszonya volt a nővel, és csak 1998-ban, második elnöksége alatt ismerte be hűtlenségét. Az ügyet Hillary Clinton is rendesen a szívére vette, és keményen ostorozta Flowerst, aki szerinte csak 15 perc hírnévre vágyott.

Flowers vitán való részvételét Clinton kampánystábja is kommentálta:

Hillary Clinton ma azért száll vitába, hogy sorra vegyék azokat az ügyeket, melyek változást hozhatnak az emberek életébe, ő erre koncentrál. Ám nem meglepő, hogy Donald Trump már megint más utat választott"

– nyilatkozta Jennifer Palmieri, Clinton kampányszóvivője, aki szerint Trump ezzel próbál majd zavart kelteni a vitán. A demokrata jelölt stábjának állítása azonban azért bűzlik, mert egy nappal Flowers előtt a milliárdos Mark Cuban is bejelentkezett a vitára, mégpedig Clinton mögé az első sorba. Cubanról érdemes tudni, hogy Trump egyik legnagyobb vetélytársa volt az üzleti életben. Nemrég az is kiderült, hogy Cubant még a múlt hét elején Clinton stábja kérte fel, hogy vegyen részt a vitán.

Cuban több nyilvános szereplésében is veszélyesnek nevezte Donald Trumpot, valamint 10 millió dollárt ajánlott fel, hogy vitázzon a republikánus elnökjelölttel. 

Mikor kiderült, hogy Cuban is ott lesz a hétfői vitán, Trump a következőképp reagált:

Ha a bamba Mark Cuban az első sorban akar ülni a vitán, akkor talán Gennifer Flowerst kéne mellé ültetni."

Ugyanakkor, Trump kampányfőnöke, Kellyanne Conway tagadta, hogy hivatalosan meghívták volna Flowerst a vitára. Conway elmondása szerint nem is számítanak rá a republikánus elnökjelölt vendégeként. Flowers azonban a New York Postnak megerősítette, hogy ott lesz a vitán, sőt az első sorban fog ülni. Minden jel arra mutat, hogy Bill Clinton volt szeretője túlságosan is komolyan vette Trump Mark Cubannak intézett cinikus fricskáját. Sőt, meghívásként kezelte. A lényeg, hogy ott lesz és ez elég nagy lélektani fegyverténynek számít, hiszen Clinton egy olyan nővel nézhet farkasszemet a nézők soraiba pillantva, aki 12 évig volt a férje szeretője.

(RT, NYPost)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére