Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden pont úgy szidja Trump támogatóit, mint a hazai baloldal a fideszeseket

888.hu

2020.11.02. 09:00

Joe Biden demokrata párti elnökjelölt helyi idő szerint vasárnap este élesen bírálta Donald Trump republikánus elnök híveit, akik felvonultak egy demokrata párti kampánybusz mellett, mögött, előtt Texasban.

Az Egyesült Államokban bevett szokássá vált, hogy Donald Trump hívei több száz gépjárművet számláló autós karavánokkal vonulnak végig egyes államokon, hogy támogatásukról biztosítsák az elnököt. Előfordult, hogy hajós felvonulásokat is rendeztek.

Az elmúlt hétvégén felkerült egy felvétel az internetre, amelyen az látható, amint egy Biden/Harris feliratú kampánybusz halad az autópályán Texasban, mellette és mögötte pedig amerikai zászlókkal és kampányjelszavakkal teleaggatott járművek vonulnak.

Donald Trump még szombat este közzétette a felvételt Twitter-oldalán, és azt a megjegyzést fűzte hozzá:

„Szeretem Texast.”

Soha nem láttunk még ehhez hasonlót. Mindenesetre soha nem volt még olyan elnökünk, aki azt gondolta volna, hogy ez jó dolog – fogalmazott Biden Philadelphiában, egy kampányrendezvényen.

Bár baleset és sérülés nem történt, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is vizsgálatot indított.

Donald Trump vasárnap este a Twitteren ismét megosztotta a videót, és megjegyzésként azt fűzte hozzá:

Véleményem szerint ezek a hazafik semmi rosszat nem tettek. Az FBI-nak és az igazságügynek a terroristákat, anarchistákat, az antifa agitátorait kellene vizsgálniuk, azokat, akik felégették a demokraták által irányított városainkat, és fájdalmat okoztak az embereknek.”

Joe Biden egyébként többször is becsmérlően beszélt Donald Trump támogatóiról.

Minnesotában egy kampányrendezvényen – ahol Trump hívei kifütyülték a volt alelnököt, ugyanis ők kíváncsibbak rá, mint a saját szavazói – azt mondta rájuk, hogy „csúnya társaság”. Pennsylvaniában pedig „tuskónak” nevezte a konzervatívokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére