Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden dezinformáció elleni embere maga az egyik legnagyobb félretájékoztató

888.hu

2022.05.12. 15:30

A hölgy még Geroge Orwell világában is kiváló igazságminiszter lenne.

 

Miután Elon Musk megvette a Twittert, hirtelen nagy gondja lett az USA demokratáinak. Kivásárolták őket a totális beszédkontroll pozíciójából, így pedig megjelenhettek olyan konzervatív hangok is, amiket ők addig gyűlöletbeszéd címén módszeresen cenzúráztak.

Ez természetesen elfogadhatatlan volt a jelenlegi rezsimnek. Így nem kellett két nap, hogy bejelentsék, hogy létrehoznak a belbiztonsági szolgálaton (Department of Homeland Security) belül egy csoportot, ami az interneten terjedő „dezinformációt” szűri majd. Így a hatóság – bárki kezében is legyen majd – belenyúlhat a közösségi-média platformok moderálásába.

Ennek a vezetését pedig egy Nina Jankowicz nevű hölgy kapta meg.

 

Ez a Nina Jankowicz volt az, akinek Hunter Biden laptop-botrányával kapcsolatos ügyek eltussolásán dolgozott. (A hölgy orosz dezinformációként hivatkozik a Hunter Biden-ügyre.)

Többen ezért – teljesen jogosan – a „dezinformáció cárjának” tekintik Jankowiczot. Ironizálva mondhatnánk, hogy az amerikai vezetésben tudatosan a kecskére bízták a káposztát.

Jankowicz egyébként igen aktív a közösségi médiában. Rendszeresen jelentkezik különböző performanszokkal.

Ez egyik ilyen az volt, mikor TikTok-on egy videóban énekelt arról, hogy milyen veszélyesek az álhírek. (Természetesen úgy, hogy csak a Republikánusok „téves információit” szőtte bele a dal szövegébe.)

@paultarsus1611 Nina Jankowicz now the head of DHS Disinformation Governance Board/Ministry of Truth. #MinistryofTruth #Biden #joeblowsgoats #idiot #lgbfjb ♬ original sound – paultarsus1611

 

A hölgy egy alkalommal azzal is nagyot ment a nyugati jobboldali médiában, hogy szerinte a liberálisokat sokkal inkább cenzúrázzák az interneten.

Kijelentette, hogy tanulmányok egész sora bizonyítja, hogy a liberális és különböző kisebbségek kerülnek leggyakrabban a cenzorok célkeresztjébe. (Azt viszont nem tudtuk meg, hogy az általa említett tanulmányokat hol lehet elérni, mi a módszertanuk, kinek a megrendelésére, ki készítette.)

 

A legújabb fejlemény vele kapcsolatban ismét egy videó, ami nemrég került a nyilvánosság szeme elé.

 

Itt Jankowicz arról beszél, hogy kiknek kéne végezni a cenzúrát, illetve a fact checking-et. Eszerint „szavahihető és ellenőrzött” emberek kellenek oda, mint ő maga, akik „kontextusba helyezik” az emberek Tweetjeit.

Szerinte a Twitternek is úgy kéne kinézni a végén, mint a Wikipédiának.

 

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére