Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Beszólt a migránssimogatóknak a Red Bull fõnöke

Pörge Béla

2017.04.09. 10:58

A Red Bull alapítója, a leggazdagabb osztrák, a milliárdos Dietrich Mateschitz egy interjúban kemény kritizálta az osztrák politikát.
BÉCS, 10:58

A Red Bull alapítója, a leggazdagabb osztrák, a milliárdos Dietrich Mateschitz egy interjúban kemény kritizálta az osztrák politikát.

Mateschitz a világ leggazdagabb emberei közé tartozik, ő a Red Bull birodalom atyja, a Forma 1-ben és a fociban is vannak csapatai. Ennek ellenére kerüli a nyilvánosságot, most viszont a migrációsválság kapcsán megszólalt.

Az OE24 idézi a Kleinen Zeitung című lapnak adott interjúját, amiben az üzletember kifejezetten nyíltan beszél a politikáról.

Mateschitz szerint ha valaki az üzleti életben követne el ennyi hibát, mint az osztrák politikai elit, akkor már rég csődbe vitt volna egy céget. Szerinte a migránsáradatot sokkal előbb és sokkal hatékonyabban kellett volna kezelni.

Jóval előbb le kellett volna zárni a határokat, és csak ellenőrzött keretek között beengedni a migránsokat.

Mateschitz tehát lényegében a magyar megoldást látja jónak, ezt szerette volna hazájában is már a válság kezdetén.

Senki nem nyitotta meg a vendégszobáját vagy a kertjét a menekülteknek azok közül, akik "Wilkommenskultur-ról" beszéltek, vagy azt hangoztatták, "Wir schaffen das", senki"

— mutatott rá a milliárdos, aki egyébként úgy gondolja, hogy csak a józan ész beszélt belőle, amikor ezeket elmondta, szó sincs arról, hogy dühből nyilvánult volna meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére