Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Berlinben kivezényeltek több száz migránssimogatót az utcákra

Sümeghi Lóránt

2016.12.22. 15:28

A berlini terrortámadás után kedd este egy maréknyi szélsõjobboldali tüntetõ jelent meg a tragédia helyszínétõl nem messze, akik a migránsok azonnali kitoloncolásáért demonstráltak. Nem sokkal késõbb, több száz migránssimogató liberális tüntetõ vette õket körül.
BERLIN, 15:28

A berlini terrortámadás után kedd este egy maréknyi szélsőjobboldali tüntető jelent meg a tragédia helyszínétől nem messze, akik a migránsok azonnali kitoloncolásáért demonstráltak. Nem sokkal később, több száz migránssimogató liberális tüntető vette őket körül.

Annak ellenére, hogy a felvételek tanulságai szerint mindössze maréknyian voltak a bevándorlásellenes tüntetők, meglehetősen szervezett alakzatban, igencsak hamar utcára lettek küldve a liberális, migránssimogatók.

A 12 halálos áldozattal és csaknem félszáz sebesülttel járó berlini terror után a baloldali tüntetők mégsem zárkóztak el az olyan mondatok skandálásától, mint 

kiáltsuk hangosan, kiáltsuk tisztán, a menekülteket szívesen látjuk!

Emellett szív alakú transzparensekkel provokálták az eredetileg megjelent bevándorlásellenes tüntetőket, továbbá azt kiabálták a baloldaliak: "itt nincs helye náci propagandának". A fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően nem történtek összecsapások, mindkét fél békében elvonult a demonstrációk befejeztével. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Beperli az iskolát egy anyuka, amiért a 4 éves gyerekét LMBTQ-rendezvényre vitték

Beperli az iskolát egy anyuka, amiért a 4 éves gyerekét LMBTQ-rendezvényre vitték

Egy keresztény anya beperelte négyéves gyermeke brit iskoláját, miután az állítólag arra kényszerítették, hogy részt vegyen egy „LMBTQ-felvonuláson”.

Orbán Viktor reakciója az EU bejelentésére: A magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz!

Orbán Viktor reakciója az EU bejelentésére: A magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz!

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán reagált a Novinite cikkére, amelyben arról írnak, hogy Ursula von der Leyen és Manfred Weber megerősítenék az EU határvédelmét. A kormányfő ezzel kapcsolatban fejtette ki véleményét a Facebookon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére