Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Balos újságíró: elég a hazudozásból, Soros áll a tüntetések mögött

888.hu

2018.10.09. 17:58

Érdekes cikkel jelentkezett a The Wall Street Journal újságírója. Az írást a jobboldali amerikai lapok is szemlézték. Asra Q. Nomani arról ír a WSJ hasábjain, hogy Soros emberei állnak az azóta fõbíróvá választott Brett Kavanaugh elleni tüntetések mögött. A cikket különösen érdekessé teszi, hogy a hölgy egy baloldali feminista, aki nyomon követi Soros tevékenységét. Érdemes észben tartani, hogy amikor Donald Trump amerikai elnök állította, hogy a tüntetõk Soros fizetett emberei, akkor azzal vádolták meg, hogy antiszemita összeesküvés-elméleteket gyárt.

Érdekes cikkel jelentkezett a The Wall Street Journal újságírója. Az írást a jobboldali amerikai lapok is szemlézték. Asra Q. Nomani arról ír a WSJ hasábjain, hogy Soros  emberei állnak az azóta főbíróvá választott Brett Kavanaugh elleni tüntetések mögött. A cikket különösen érdekessé teszi, hogy a hölgy egy baloldali feminista, aki nyomon követi Soros tevékenységét. Érdemes észben tartani, hogy amikor Donald Trump amerikai elnök állított hasonlót, akkor azzal vádolták meg, hogy antiszemita összeesküvés-elméleteket gyárt.

Mintegy 200 tüntető kelt át a Capitolium előtti füves területen. Eközben a szenátusban lassan véget ért a vita és elkezdődött a szavazás arról, hogy Brett Kavanaugh-t megszavazzák-e főbírónak – kezdi a cikkét Nomani, amelynek címe Soros György menetelése Washington utcáin.

A tüntetés rövid bemutatása után az újságíró rátér Trump tweetjére, amelyben az elnök azt írja, hogy a tüntetők egy "dühös baloldali csürhe" tagjai, akik "megélhetési tüntetők drága táblákkal". A számlát pedig "Soros fizette". Meglepő fordulat a cikkben, hogy az újságírónő elismeri:

Trumpnak igaza van."

Ami még érdekesebb, hogy azt is leírja, hogy ő egy liberális feminista. Ám ez nem változtat a tényen, hogy azok,

akik szombaton a Capitolium épülete előtt tüntettek, és akik képviselőket támadtak meg irodáikban, olyan csoportokhoz tartoznak, amelyek számára Soros nélkülözhetetlen adományozó."

Az újságíró leírja, hogy a 2016-os választások óta nyomon követi a pénzek útját. Azóta egy táblázatban vezette azokat a szervezeteket, amelyek kapcsolatban állnak Soros hálózatával, és amelyek a Trump elleni "ellenállást" szervezik.

Ami szembetűnő, hogy a Kavanaugh elleni tüntetéseket szervező Women’s March támogatói között 2017. január 21-ig 50 olyan szervezet volt, amely Soros György alapítványától kisebb-nagyobb pénzeket kapott. Azóta 80-ra nőtt ez a szám és a Kavanaugh-ellenes tüntetést szervező csoportok közül a 20 legnagyobb szintén részben vagy egészben Soros György adományaitól függ.

Az újságíró a táblákon azoknak a szervezeteknek a neveit látta legtöbbször, amelyek Soros alapítványának pénzével vannak kitömve: az American Civil Liberties Union, a Planned Parenthood, a Center for Popular Democracy, satöbbi. A MoveOn.org volt a főszervezője az egésznek, amely természetesen szintén ki van tömve Soros pénzével.

A szerző leírja, hogy a saját szemével látta, ahogy a Center for Popular Democracy Soros-szervezet emberei hogyan oktatják a tüntetőket a teendőkről. Azok, akik nem félnek a letartóztatástól, az első sorokba mennek. Azok, akik félnek, az épületen belül tartózkodnak majd. A szervezők belépőjegyeket osztogattak a szenátus üléstermének karzatára. A cél az ülés megzavarása volt, amely többször is sikerült.

A tüntetés igen jól szervezett volt. Egyes Soros-pénzzel kitömött szervezetek a táblákért, mások a tüntetők kiokításáért feleltek. Ez nem spontán felháborodás volt.

Miközben a sorosisták összeesküvés-elméleteknek nevezik a tényeket, amelyek szerint Soros pénze áll számos, úgynevezett "civil szervezet" mögött, amelyek a milliárdos érdekeit, megrendelését teljesítik, aközben ők maguk biztosan nem vetik meg az összeesküvés-elméleteket. Erről a Rethink Media gondoskodott, amely a Kavanaugh-ellenes kampány egyik kommunikációs élharcosa és amely maga is komoly Soros-pénzeket kap. A kampány szerint "Kavanaugh-t a sötét pénzeket kezelő csoportok választották ki", hogy képviselje érdekeiket.

A MoveOn.org esetéről már írtunk. Mint kiderült, a szervezet 2017-ben tett közzé egy "kézikönyvet", hogy hogyan lehet zaklatni közszereplőket. Az eredmény egy videó lett, amelyben egy liftbe beszorított szenátoron kérte számon egy Soros által fizetett nő, hogy őt – állítólag – megerőszakolták, és természetesen a főbíró megválasztását is felrótta.

A hölgyet egyébként Ana Maria Archilának hívják, kolumbiai származású, állítása szerint korábban megerőszakolták. Ám ez nem az egyetlen indíték, amiért Jeff Flake szenátort sarokba szorította a liftben. Valószínűleg parancsra cselekedett, ugyanis a Soros pénzéből kitömött Center for Popular Democracy nevű szervezet igazgatója, ahol az adóbevallása szerint egész jól keres: éves fizetése 156 333 dollár, amelyhez hozzácsaphat minden évben 21 378 dollárnyi bónuszt.

Az újságíró cikke végén elmondja, hogy amit leírt, az tulajdonképpen nyílt titok, méghozzá abból a fajtából, amelyet az újságírók általában nem írnak meg. A szerző kifejezi, hogy sok esetben egyetért Soros Nyílt Társadalom Alapítványának liberális céljaival. Ám a cikke azért született, mert az átláthatóság kritériuma nemcsak a jobboldalra vonatkozik, hanem a baloldalra is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére