Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bakondi: az időjárás enyhülésével növekedni fog a tengeren érkezők száma

Ányos Miklós

2020.01.26. 10:15

Az időjárás enyhülésével a tengeren keresztül Spanyolországba és Olaszországba érkező illegális bevándorlók száma növekedni fog a kutatók és a titkosszolgálatok prognózisa szerint – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.

Bakondi hozzátette, függetlenül a téli időszaktól ismét sok migráns érkezik Olaszországba a tengeri útvonalon. A Matteo Salvini belügyminisztersége idején bevezetett szigorú migrációs szabályozások révén egy ideig csökkent az illegálisan érkezők száma, de a jelenlegi baloldali kormány fokozatosan feloldotta a szabályokat.

Hangsúlyozta, továbbra is szedi a halálos áldozatait a tengeren történő átkelés, illetve azt is, hogy az Ocean Viking civil hajó fedélzetén jelenleg terhes nők és sok fiatalkorú migráns tartózkodik.

Az illegális határátlépések megakadályozására és a nehéz helyzetben lévők helyben segítésére kellene törekedni, annak érdekében, hogy ne válasszák többen a veszélyes, embercsempészek által kínált útvonalakat

– mondta Bakondi György.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére