Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az izraeli miniszterelnök fia is Orbán és Salvini győzelmében bízik

Vincze Viktor Attila

2019.05.21. 15:48

A jobboldali izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu fia, Yair Netanjahu a nemzetállamok ellen harcoló globalista elitnek bemutatott fricskaként Izrael és zsidó emberek igaz barátjaiként nevezte meg Orbán Viktort, Matteo Salvinit, Geert Wilderst és Nigel Farage-t, s Twitter-üzenetében sok sikert kívánt nekik.

Netanjahu fia nem titkoltan abban a reményben címezte a jobboldaliakat eszeveszett módon gyűlölő liberálisoknak és bevándorláspártiaknak a Twitter-üzenetét, hogy azok attól majd még jobban megőrülnek!

Az izraeli miniszterelnök fiának Twitter-üzenete szerint:

Az európai vezetők közül Orbán Viktor, Matteo Salvini, Geert Wilders és Nigel Farage Izrael és a zsidó nép igaz barátai. Ellentétben azokkal a liberálisok által imádott Jeremy Corbynnal, Rashida Tlaibbal és Linda Sarsourral, akik viszont valójában antiszemiták és rasszisták.

Természetesen Yair Netanjahu Twitter-üzenete óriási felháborodást váltott ki a balliberálisok között. Ami azt mutatja, hogy ma még mindig sok olyan liberális van a világon, aki nem akarja megérteni, hogy a jobboldali, patrióta politikai erők világszerte lehetnek Izrael-pártiak és a zsidóság támogatói, miközben pedig az izraeli és a diaszpórában élő zsidóságnak meg minden joga megvan ahhoz, hogy nemzetállami alapon jobboldali eszméket valljon és támogasson.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére