Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Iszlám Államnak megint Nyugat-Európa a célpont

Bokor Gábor

2019.05.24. 11:50

Új posztereket hozott nyilvánosságra a terrorszervezet, melyeken a lángoló Londont és New Yorkot látni.
Hamarosan megtámadjuk Londont

olvasható az első kép mellé írt megjegyzében, amelyen az egyik leghíresebb londoni turistalátványosságot, a Big Bent ábrázolják.


A terroristák a Koránból is idéztek, az olvasható a feliratokon, hogy amint véget érnek a szent hónapok, halál vár a többistenhívőkre. A lángoló óratorony rendkívül hasonlít azokra a képekre, melyeket akkor készültek, mikor a múlt hónapban kigyulladt és leégett a Notre-Dame katedrális Párizsban. A terroristák amúgy ujjongva nevettek és örültek, miután megtudták, hogy kis híján megsemmisült a kereszténység egyik legszebb és legfontosabb épülete a francia fővárosban.

A terrorszervezet arra kérte a New York-i szimpatizánsait, hogy aktivizálják magukat és magányos farkasként, egyedül hajtsanak végre terrortámadást a dzsihád nevében.

Harcolj velük a saját országodban”

– üzenték a második poszteren.

A terrorszervezet a képeket egyébként azon a napon hozta nyilvánosságra, mikor a terrorszervezet két éve Manchesterben, valamint hat éve Londonban lecsapott. A két terrortámadásról az események évfordulóján EBBEN a cikkben írtunk részletesen. A képeket amúgy az Ash Shaff Media Alapítvány publikálta a Twitteren, mely az Iszlám Állam egyik alszervezete.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére