Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai adófizetők pénzén biztosítják a bevándorlók jogi képviseletét

888.hu

2022.01.11. 11:20

Az amerikai adófizetőket gyakran tudtukon kívül, milliós összeggel terhelik azért, hogy különböző városokban ingyenes jogi képviseletet biztosítsanak az illegálisan ott tartózkodó külföldieknek.
Az Egyesült Államok törvényei szerint azoknak az illegális bevándorlóknak, akik kitoloncolási határozattal szembesülnek, nincs joguk jogi képviselethez, mivel a bevándorlási törvény polgári ügy, nem pedig büntetőjogi

– fogalmaznak a Bevándorlási Reform Jogi Intézet (IRLI) nyomozói.

Ennek eredményeként a költségek az amerikai adófizetőkre hárulnak.

A 2022-es pénzügyi évre az IRLI nyomozói úgy becsülik, hogy a kitoloncolási védelmi programokkal rendelkező 22 város adófizetőinek legalább 5,2 millió dollárt kell fizetniük azért, hogy ingyenes ügyvédeket biztosítsanak az illegális külföldieknek.

Ezek a programok minden törvénytisztelő amerikai állampolgárt és legális lakost sértenek. Törvényeink egyértelműen kimondják, hogy a polgári jogi bűncselekményekkel vádolt állampolgársággal nem rendelkezőknek nincs joguk jogi képviselethez. Mégis vannak radikális határellenes csoportok, amelyek elindítják ezeket a programokat.

– mondta az IRLI ügyvezető igazgatója.

Philadelphiában a pénzügyi válság ellenére is találtak módot a program fenntartására, sőt az adófizetők kötelezettségvállalását 200 000 dollárra emelték.

Az Amerikai Bevándorlási Reformszövetség (FAIR) becslése szerint Joe Biden elnök által az elmúlt 12 hónapban tömegesen szabadon engedett illegális bevándorlók legalább 6,6 milliárd dollárba kerültek az amerikai adófizetőknek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére