Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Arra számítanak, hogy sok haláleset lesz a megfizethetetlen rezsiárak miatt

888.hu

2022.08.03. 12:00

Nagy a baj.

 

A britek többsége attól tart, hogy az energia- és megélhetési válságnak az lesz a vége, hogy a télen otthonukat fűteni nem tudó emberek meghalnak, és zavargások lesznek az utcákon.

A More in Common nevű szervezet készített egy közvélemény-kutatást. Luke Tryl igazgató szerint szerint az eredményeknek „ébresztő jelnek kell lenniük a következő miniszterelnökünk számára”, hogy „az emberek most akarnak segítséget”.

Megállapította, hogy a britek közel kilenctizede úgy véli, hogy a válság hatással lesz mindennapi életére.

Megdöbbentő, hogy körülbelül háromnegyedük úgy véli, hogy

ezen a télen halálesetek fognak bekövetkezni, mivel az emberek nem tudják kifizetni a fűtésszámláikat, és a hideg miatt meg fognak halni.

 

A válaszadók nyolcvan százaléka úgy véli, hogy az emberek bolti lopásokhoz folyamodnak majd, 70 százalékuk szerint az emberek egyszerűen nem lesznek hajlandóak kifizetni a számláikat, és több mint a fele „ 51 százalék – úgy véli, hogy a dolgok olyan mértékben elfajulnak, hogy zavargások lesznek az utcákon.

A kormányzó Konzervatív Párt néhány parlamenti képviselője úgy tűnik, érzékeli társadalmi felbomlás lehetőségét: a The Sun idézi Alec Shelbrooke-ot, a nyugat-yorkshire-i Elmet és Rothwell választókerület képviselőjét, aki azt mondta, hogy látta a félelmet az emberek szemében.

Meg vannak rémülve, attól hogy mi fog következni – nem tudják, hogyan fogják kifizetni”

– mondta.

Shelbrooke még azt is közölte, hogy „nem tudja, hogy a családomban hogyan fogjuk kifizetni, ha ez így megy tovább”. Ez figyelemre méltó kijelentés, tekintve, hogy a képviselők 84 144 font (kb. 39,8 millió forint) fizetést kapnak, igen bőkezű költségtérítéssel együtt.

 

Egyébként Németországban is tartanak zavargásoktól.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére