Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Antwerpenben mostanában verés jár azért, ha valaki alkoholt iszik egy kebabosnál

Vincze Viktor Attila

2018.05.14. 12:20

Antwerpenben sem sikerült az muszlim bevándorlók integrációja, amit sajnálatos módon igazol az a hétvégén történt incidens is, amelynek során iszlámhívõk azért bántalmaztak tõsgyökeres belgákat, mivel azok az utcán fogyasztottak alkoholt.
ANTWERPEN, 12:20

Antwerpenben sem sikerült az muszlim bevándorlók integrációja, amit sajnálatos módon igazol az a hétvégén történt incidens is, amelynek során iszlámhívők azért bántalmaztak tősgyökeres belgákat, mivel azok az utcán fogyasztottak alkoholt.

Muszlimok egy csoportja súlyosan bántalmazott a belgiumi Antwerpen belvárosában fényes nappal egy idősebb embert, mivel az alkoholt fogyasztott egy olyan kebabbár előtt, amely az iszlám hit étel- és italfogyasztási – azaz a halal – előírásait betartva működik. 

A helyi HLN lap beszámolója szerint az antwerpeni Rooseveltplaatson található pitabárnak az utcai kiülős részében a muszlim tulaj és tettestársai azt követően támadtak meg egy idős vendéget és a vele levő két felnőttkorú fiát, miután azok alkoholt kezdtek inni az iszlám előírásai szerint működő étterem utcai részén.

A sajtóhírek szerint az áldozatok – az idős ember és egyik fia – súlyos végtagtörést szenvedtek el, feltehetően annak következtében, hogy még a földön fekve is székekkel és asztalokkal ütlegelték őket a támadóik. 

Az incidens nagy felháborodást keltett Belgiumban, főleg azt követően, hogy Filip Dewinter a Flamand Érdek migrációellenes jobboldali radikális párt politikusa közzétett egy videót a verekedésről a Twitteren.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére