Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Antifasisztán: földre teperték és fojtogatták a békés utcai prédikátort Csázban

Békési Marcell

2020.06.14. 08:11

Egy hétnek sem kellett eltelnie, hogy a hétfőn Seattle-ben megalapított szuverén antifasiszta államban valakit úgy fojtogassanak, mint George Floydot a rendőrök. Sikerült úgy rendőri erőszakot alkalmazni, hogy „nincsenek rendőrök csak békés utcai rendfenntartó járőrök”.

A Seattle-ben alakuló új országról, Csázról már pénteken írtunk.

Csáz a világ első olyan állama, melyet a Nyílt Társadalom alapján állítottak fel antifasiszta egyetemisták a nyugati parti város közepén, és egy hét alatt szembementek nagyjából minden elvükkel, a „no borders” jelszóból szögesdrót és betonkerítés lett, a „defund policeból” pedig automata fegyveres járőrök és határőrök.

A tüntetők saját államot alapítottak Seattle-ben – két nap alatt megbukott

Hogyan alakult meg és hogyan vizsgázott első hetében a világ első Nyílt Társadalom alapú állama? A nyugati parti Antifa a kommunizmussal kísérletezett, és ami kisült belőle, az talán felnyitja a marxista fiatalság szemét: bevezetés a tervgazdaság működésébe, gyakorlat. Csáz A marxista utópiát, az úgynevezett Capitol Hill Autonomous Zone-t (a továbbiakban az MTA földrajzi nevek államokra [...]

A pénteki cikk óta több dolog is történt, például kimenekült a lakosság fele az államból – úgy tűnik, mégis kell nekik az az amerikai állampolgárság –, valamint

tegnap bevezették az első adót is!

Ez azért nagy szó, mert az antifának egyébként két csoportja van: az egyik az anarchisták, akik semmilyen adót nem ismernek el, a másik meg a marxisták, akik szerint a magántulajdon önmagában erőszak és kizsákmányolás, úgyhogy egy adó bevezetése elég progresszív fejleménynek mondható.

Még két hét és konzervatív állammá válnak.

A mai hír viszont a Twitter és a Sputnik News nyomán az, hogy sikerült már az államalapítás utáni első héten egy békés utcai prédikátort földre vinniük és ott fojtogatniuk azoknak, akik azért hoztak létre egy önálló államot, mert a rendőrök ugyanezt tették egy fekete férfival.

A prédikátor egyébként abszolút békés szándékkal érkezett az igét hirdetni, mikor a „nem rendőr, csak békefenntartó” alakulat kitépte a kezéből a táblát és a földre teperte. Úgy tűnik, hogy már a kereszténység is agressziónak számít az Új Társadalomban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére