Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Angol liberális demokrata választási program: több migráció, több gender, kvóták

Békési Marcell

2019.11.21. 20:58

Semmi meglepetés.

Dübörög a választási kampány a nemsokára esetékes brit előrehozott választás miatt, aminek fő témája természetesen a Brexit. Erre az alkalomra megjelent az angol Liberális Demokraták, a szigetország szélsőbaloldali pártjának hivatalos kampányprogramja „Stop Brexit And Build A Brighter Future” címmel.

A kereken 100 oldalas dokumentum nagyrészt értelemszerűen a Brexittel kapcsolatos, de jó összefoglalót ad arról is, hogy mit jelent 2019-ben a „liberális demokrata” szókapcsolat: migráció, genderpropaganda, környezetvédelemnek álcázott szocializmus.

LMBTQ

A nemiség kérdése a Brexit mellett a legnagyobb részét teszi ki az anyagnak, amiben többek között a következő pontok találhatóak meg

  • természetesen jogilag elismernék az összes létező és nem létező nemet is – ennek minden vonatkozásával együtt –, és belföldi igazolványokban és útlevélben is megjeleníttetnék a harmadik nem lehetőségét;
  • saját nemüket az állampolgárok a kedvük szerint változtathatnák;
  • úgy átalakítanák át a közoktatást, hogy alsóban hangsúlyosabb elem legyen a nem hagyományos párkapcsolati szexuális felvilágosítás;
  • valamint a gyerekek megismerhetik választási lehetőségeiket a nemi spektrumon.

Ezek természetesen már nem számítanak újdonságnak a „haladóbb” országokban, tervben viszont ez volt két új elem is: az egyik, hogy

az állam monitorozná a cégek foglalkoztatási adatait nem, szexuális orientáltság, bőrszín és származás felbontásában, ahol a cégeknek kvótákat kellene teljesíteniük.

A másik, hogy az Egyesült Királyság külpolitikai orientációját az adott ország genderkérdéshez való hozzáállásához igazítanák. Ez szintén nem újdonság, hogyha a gyakorlatot nézzük, de eddig főképp a „jogállamiság” és „európai értékek” jelszavak alá rejtették ezt, így nyilvánosan még nem volt kimondva.

Migráció

A másik súlyos téma a migráció, aminek természetesen minden formáját támogatnák.

  • bátorítanák a migrációt, barátságos környezetet létrehozva az érkezőknek;
  • meggyorsítanák a menekültkérelmek elbírálásának folyamatát;
  • könnyítenének a családegyesítésen – néhány esetben automatikussá tennék a rokonok honosítását;
  • további otthon maradó „menekülteket” szállítanának a szigetországba áthelyezési programok keretében, évi szinten meghatározott 10 ezer főt;
  • 42 nappal meghosszabbítanák a menekültstátuszt kapók ellátását.

A jelenlegi esélyek mellett nem fenyegető a veszély arra nézve, hogy esetleg kormányt tudnak alakítani. Reális cél lehet viszont nekik, hogy a legnagyobb ellenzéki párttá váljanak, megelőzve a Labourt, ezzel még balrább tolva a politikai palettát és a közbeszédet.

 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A németek többsége kidobná a karácsonyi fényeket a klímahiszti miatt

A németek többsége kidobná a karácsonyi fényeket a klímahiszti miatt

Egy közvélemény-kutatás azt állítja, hogy Németországban az emberek többsége az éghajlatváltozás leküzdése érdekében nagy mértékben lecsökkenti a karácsonyi fények használatát vagy kidobja az ünnepi fényfüzéreket és egyéb világítótesteket.

Atlasszal küzdenének a vízhiány ellen

Atlasszal küzdenének a vízhiány ellen

A világ folyóinak és vízgyűjtőrendszereinek átfogó, minden jellemző adatot tartalmazó atlaszát készítette el két tudós, akik a kedden mutatták be munkájukat, amely hatalmas segítséget nyújthat a nemzetközi szervezeteknek a vízhiány elleni védekezésben.

Megkezdődött a boszniai-horvát határ közelében fekvő migránstábor bezárása

Megkezdődött a boszniai-horvát határ közelében fekvő migránstábor bezárása

A boszniai hatóságok megkezdték kedden a horvát határhoz közeli vucjaki migránstáborban sátorozó migránsok elszállítását, az illegálisan felállított tábort teljesen felszámolják.

Bróker Marcsi házi őrizetbe került

Bűnügyi felügyelet alá, házi őrizetbe helyezték a Kun-Mediátor-ügy vádlottját a büntetőügy első fokú ítéletének megszületéséig – tájékoztatta a Szolnoki Törvényszék kedden az MTI-t.

A köztévé után most az egyik minisztériumban akart cirkuszolni Szél Bernadett és Hadházy Ákos

Ma szavaztak a parlamenti képviselők az Országgyűlés működéséről szóló törvény módosításáról, amiben az is szerepel, hogy a jövőben az országgyűlési képviselők valamennyi közigazgatási szervtől előzetes egyeztetés alapján kérhetnek tájékoztatást. Ez annyit tesz, hogy mostantól az országgyűlési képviselők nem ronthatnak be a közintézményekbe váratlanul, képviselői igazolványukat lobogtatva. A szavazás előtt Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs országgyűlési képviselők úgy döntöttek, hogy gyorsan berontanak még az Emberi Erőforrások Minisztériumába (Emmi), hogy egyeztessenek többek között a Nemzeti alaptantervről.

Kivégezték a keresztényeket lemészároló terroristát Egyiptomban

Kivégezték a keresztényeket lemészároló terroristát Egyiptomban

Végrehajtották a halálos ítéletet kedden Ibrahím Iszmailin, akit azzal vádoltak, hogy köze volt a Mar Mina kopt keresztény templom ellen 2017 decemberében elkövetett merénylethez.

Megbüntettek egy német lakástulajdonost, mert nem akarta egy afrikainak kiadni a lakását

Megbüntettek egy német lakástulajdonost, mert nem akarta egy afrikainak kiadni a lakását

Diszkrimináció miatt kártérítésre köteleztek kedden Németországban egy lakástulajdonost, mert csak németnek volt hajlandó kiadni az ingatlanát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére