Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerikai elnökválasztás: korántsem biztos, hogy 10 százalékkal vezet Biden

888 / Hír Tv

2020.10.20. 14:22

A Hír TV műsorában számoltak be az amerikai elnökválasztás jelenlegi történéseiről, ahol a Newsmax TV fehér házi tudósítója is megszólalt.

A műsor legelején Gantner Barnabás műsorvezető ismertette az amerikai közvélemény-kutatók felméréseinek összesített állását, amiből kiderül, hogy Joe Biden, a demokraták jelöltje jelenleg 10 százalékkal vezet a republikánus Donald Trump előtt. Azonban a műsorvezető felhívta a figyelmet:

korántsem biztos, hogy ilyen nagy Biden előnye, hiszen elég csak visszagondolni 2016-ra, amikor a kampány ugyanezen szakaszában ugyancsak 10 százalékkal vezetett Hillary Clinton, és végül mégis Donald Trump lett az elnök.

A műsor vendége Magyarics Tamás Amerika-szakértő volt, akivel Gantner Barnabás felidézte a 2016-os eseményeket. A szakértő rámutatott arra, hogy a nagy közvélemény-kutatók közül most is csak egy jósolja Trump győzelmét, pont ugyanaz, amely négy évvel ezelőtt is azt jelezte előre, hogy a republikánusuk jelöltje lesz a befutó.

Majd arról beszélgettek, hogy mely államok számítanak hagyományosan republikánus pártinak, és melyekben szavaznak inkább a demokratákra.

A műsorban a Newsmax TV fehér házi tudósítóját is kapcsolták, aki beszámolt a kampány aktuális történéseiről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére