Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerikai állampolgárságot kapott egy afrikai férfi, miután megölt két alaszkai nőt

Pörge Béla

2019.12.09. 09:18

A dél-afrikai férfi 2014-ben érkezett az Amerikai Egyesült Államokba, és pár héttel azután kapta meg az állampolgárságát, hogy megölt egy nőt.

Brian Smith egy 48 éves dél-afrikai férfi, aki 2014-ben vándorolt be az Egyesült Államokba. Idén októberben vádolták meg két gyilkosság ügyében: mindkétszer egy alaszkai őslakost gyilkolt meg, egyiküket megkínozta és megkéselte, másikukat lelőtte.

Smith szeptemberben kapta meg az amerikai állampolgárságot, több hónappal azután, hogy első áldozatával végzett, és hetekkel azelőtt, hogy második áldozatának életét is kioltotta. Szeptemberben még nem vádolták meg a gyilkosságokkal, így kaphatott állampolgárságot – írja a Breitbart.

Smitht gyilkossággal, szexuális zaklatással és bizonyítékok eltávolításával is vádolják, de önmagában a halálra kínzásért is 99 év börtönt kaphat – kivégezni nem fogják, mert Alaszkában nem szabható ki halálbüntetés.

Smith az Obama-adminisztráció alatt, úgynevezett K1-es vízummal legálisan lépett be az Amerikai Egyesült Államokba, és az állampolgárságot is szabályosan nyerte el, bűnöző életmódja ellenére.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére