Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Abortuszkönyvet adnak ki Amerikában 13 év alatti gyermekek számára

888.hu

2021.06.28. 16:40

A kérdés az, hogy mennyire szükséges a 13 év alatti gyermekek figyelmét a terhesség lehetséges kimeneteleire irányítani ahelyett, hogy hagynák őket koruknak megfelelő témákkal foglalkozni.

 

A következő hónapokban várhatóan az ország abortuszklinikáin és nyilvános könyvtáraiban megjelenik egy könyv 13 év alatti gyermekek számára, amelynek célja az abortusz „normalizálása”, mivel az „a terhesség egyik eredménye”.

Két abortuszdúla, Carly Manes és Mar még májusban online kampányt indított Mi az az abortusz egyébként? címmel Kickstarter nevű oldalukon. Június elejére a pár több mint 20 000 dollárt gyűjtött össze 500-nál több támogatójától, hogy elkészítsék könyvüket angolul és spanyolul.

Azért írták a könyvet, mert tudomásuk szerint az Egyesült Államokban nem léteznek hasonló kiadványok a 13 év alatti gyermekek számára az abortuszról.

Arra nem gondolnak, hogy nem véletlenül? Egy 13 év alatti gyermeket általában nem a terhesség lehetősége, illetve annak kimenetele érdekel, pláne nem olvas róla.

E könyv célja – csakúgy, mint az LMBTQ-mesekönyvek esetében – a gyerekek célzott befolyásolása.

A Breitbart News megkereste a szerzőket, és megkérdezte tőlük, miért gondolják, hogy az abortusz megfelelő téma a gyermekek számára, és hogy

orvosi részletességgel foglalkoznak-e azzal, mi történik valójában az abortusz során.

Válasz természetesen nem érekezett.

A szerzők egy a weboldalukon található videójukban azt mondták, hogy a könyv nem „a politika érdekérvényesítő eszköze”.

Felmerül bennem az az egyszerű kérdés, hogy miért kell a gyerekek gondolkodásmódját ilyen irányított módon befolyásolni, és elvenni ezzel a szülők lehetőségét, hogy saját belátásuk szerinti értékrendet adjanak át gyermekeiknek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére