Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Abban reménykedünk, hogy élni fogunk” – reggeli beszámoló egy londoni kórházból

888.hu

2021.01.25. 10:04

Egy koronavírus-kórterem szívszaggató valósága, ahol a kimerült egészségügyisek azért harcolnak, hogy életben tartsák a betegeket. De néhányan ezt nem érik meg.

Mint a news.sky.com megírta, a kórházi személyzet észrevette a betegek életkorának csökkenését azok között, akik súlyos Covid-19-tünetektől szenvednek.

A portál ma reggel megjelent írásában olvashatjuk:

Mindannyian abban reménykedünk, hogy élni fogunk, s kijövünk belőle”

– mondta Tony Brown, egy 73 éves teherautó-sofőr a londoni Barnet Kórházban.

A teremben lévő valamennyi beteghez beszélt, akik közül néhányan nem voltak tudatuknál, vagy speciális maszkot viseltek, amely folyamatos légáramlatnyomást biztosít.

A nővérek úgy írják le ezeket a nagy nyomású maszkokat,

mintha az ember kidugná a fejét az autó ablakán óránként 90 mérföldes sebességnél, a száját pedig nyitva tartaná. Ez az intenzitása annak az oxigenizált levegőszükségletnek, amit pótolni kell, mert a Covid-19 elveszi.

A cikk szerzője csütörtök délután találkozott Tonyval, a teherautó-sofőrrel, s amikor szombaton felhívta a feleségét, Lindát, hogy elmondja, fel akarják használni az interjút a Sky Newson, elmondta neki, hogy Tony péntek éjjel meghalt.

A portál hozzáteszi:

Ez a betegség átka. Nemcsak öl, hanem először elszigetel. Lepecsételt szobákban, figyelmeztető szalagok mögött több ezren várják a gyógyulást, olyanok, mint Tony. Vívják csendes, magányos csatáikat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére