Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A tolerancia bajnoka, Justin Trudeau golyóálló mellényben kampányolt

Sümeghi Lóránt

2019.10.13. 09:40

Amikor a hétköznapi embereket halomra gyilkolják a szélsőségesek, a liberális politikusok válasza az, hogy „nem félünk”. Ám ha a saját életük a tét, mindjárt előkerül a golyóálló mellény és a megerősített biztonsági szolgálat.

Pontosan így tett Justin Trudeau, a kanadai miniszterelnök is – jelentette a Reuters hírügynökség. A fotóriporterük képein jól látható, amint Trudeau vaskos védőfelszerelést visel az inge alatt az Ontario államban, Mississaugában tartott kampánygyűlésen.

JF H.Tankoua on Twitter

Canada's Trudeau dons bulletproof vest for campaign event, CBC cites threat https://t.co/ZoeHC6kABN (Reuters)

A hathetes választási kampányban most először rendőrök vették körbe Trudeau-t a színpadon. A CBC kanadai közszolgálati televízió a Trudeau által vezetett Liberális Párt név nélkül nyilatkozó illetékeseire hivatkozva arról számolt be, hogy Trudeau azért viselt mellényt, mert a párt „fenyegetést kapott”. A kormányfő másfél órás késéssel érkezett a rendezvényre, ahol végül semmilyen incidens nem történt.

Emlékezetes, a 2017-es edmontoni késes és gázolásos terrortámadást követően Trudeau a nyugati, bevándorláspárti politikusok által oly gyakran hangoztatott szlogent pufogtatta, miszerint „nem hagyjuk, hogy megijesszenek és megvezessenek minket azok, akik gyűlöletüknél egymás ellen akarnak fordítani”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére