Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szocialista botrányminiszternõ is Macronhoz igazolt

888.hu

2017.05.14. 13:11

A választási kampányban Emmanuel Macron végig arról beszélt, hogy õ középen áll. Francois Fillon, a jobbközép jelöltje és a radikális Marine Le Pen is sokszor elmondta, hogy ez hazugság, Macron mégis el tudta hitetni szavazóival, hogy megváltozott és nem a borzalmas szocialista kormányzást fogja folytatni. Egyre több jel mutatja, hogy mégis.
PÁRIZS, 13:08

A választási kampányban Emmanuel Macron végig arról beszélt, hogy ő középen áll. Francois Fillon, a jobbközép jelöltje és a radikális Marine Le Pen is sokszor elmondta, hogy ez hazugság, Macron mégis el tudta hitetni szavazóival, hogy megváltozott és nem a borzalmas szocialista kormányzást fogja folytatni. Egyre több jel mutatja, hogy mégis.

Korábban Manuel Valls állt be az új elnök mögé és közölte, hogy Macront baloldali politikusnak tartja, majd újabb három szocialista állt az egykori bankár mögé: Marisol Touraine, Stéphane Le Foll és Myriam El Khomri.

Myriam El Khomrit az előző szocialista kormány legrosszabb és legnépszerűtlenebb minisztereként tartották számon, pedig fontos feladata volt. Munkaügyi miniszterként számoltak vele egy olyan országban, ahol a munkanélküliség jóval az uniós átlag felett van.

El Khomri már az első meghallgatásán nevetségessé vált.

Tájékozatlanságában azt sem tudta, hogy milyen szabályok vonatkoznak egyes szakszervezeti vezetők megválasztására. Később sikerült egy olyan munkaerőreform törvényt összeállítania, amivel teljes konszenzust teremtett mind a két politikai oldalon, hiszen sem a kormányzó baloldalnak, sem az ellenzékben levő jobboldalnak nem tetszett. Lényeges dolgokban nem védte a dolgozókat, viszont aprólékosan kodifikálta, hogy egy vállalat vezetője milyen e-maileket küldhet a dolgozóinak délután 5 óra után. A törvény puszta elfogadása körül is rengeteg botrány volt írja az Origo.

Nem baj, jól fog mutatni Macron pártjában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére