Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A migránsokat nem érdeklik a törvények, ha a muszlim áldozati ünneprõl van szó

Tóth Dalma

2018.08.24. 18:35

A fõleg migránsok lakta Párizshoz közeli Seine-Saint-Denis-ben a rendõrök illegálisan, borzasztó körülmények között tartott, megnyírt állatokra bukkantak. A bárányokat a muszlimok a szent ünnepükön akartak feláldozni.

A főleg migránsok lakta Párizshoz közeli Seine-Saint-Denis-ben a rendőrök illegálisan, borzasztó körülmények között tartott, megnyírt állatokra bukkantak. A bárányokat a muszlimok a szent ünnepükön akartak feláldozni.

A 32 bárányt egy Chailly-en-Brie-ben található menhelyre vitték. 

Franciaországban törvény tiltja az állatok önkényes feláldozását, amihez állami engedély szükséges. Elismert vágóhídon lehet csak állatokat levágni higiéniai okok miatt, valamint azért, hogy elejét vegyék az állatkínzásoknak. A migránsokat azonban ez nem nagyon érdekelte.

Brüsszel lehet a muszlim állatkínzás belgiumi központja

Brüsszel felemás módon küzd a muszlimok állatkínzása ellen. A flamand és a vallon régió is betiltja majd az állatok úgynevezett "halal...

A rendőrök további öt bárányra bukkantak három különböző helyszínen Clichy-sous-Bois-ban és Montfermeil-ben.

A hatóság emberei korábban már letartóztattak egy férfit, mivel illegálisan lelőtt két bárányt.

Az iszlám egyik legnagyobb ünnepe az Íd al-Adhá augusztus 21-én vette kezdetét. Az áldozati ünnep arra emlékezteti a muszlimokat, hogy Ibrahim kész volt feláldozni saját fiát Allahnak. Ezért ilyenkor bárányokat, teheneket, kecskéket és tevéket áldoznak Allah tiszteletére. Az áldozati állatnak bizonyos életkori és minőségbeli követelményeknek kell megfelelnie, másképp nem áldozható fel. Ilyenkor az állat torkát mindenfajta elkábítás nélkül elvágják és hagyják kivérezni. Az ünnep 4-5 napig tart.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére