Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Magyar Nemzet megtalálta a Soros-hálózat karmesterét

888.hu

2020.09.07. 08:58

Hosszas kutatómunka során beazonosította a hazánk elleni lejárató akciók irányítóját.

A Magyar Nemzet hosszas kutatómunka során beazonosította azt a személyt, aki – a Soros-hálózat tagjaként – a hazánk elleni lejárató akciók irányítója, végrehajtója. A lap a következő napokban cikksorozatban mutatja be, hogy milyen eszközökkel, módszerekkel végzi munkáját Gerald Knaus, a Euro­pean Stability Initiative elnöke, aki az elmúlt hónapokban újabb kommuniká­ciós offenzívát indított Magyarországgal szemben.

A Soros-hálózat karmestere | Magyar Nemzet

Politikai elemző, migrációkutató, migrációs szakértő, az EU-török migrá­ciós alku atyja – sokféleképpen emlegetik Gerald Knaust. Az osztrák születésű, ötvenéves társadalomtudós, a European Stability Initiative (ESI, Európai Stabilitási Kezdeményezés) alapító elnöke előtt láthatóan úgy nyílik meg a fősodratú liberális média, ahogy csak kevesek előtt. Cikksorozatunk első részében megvizsgáljuk Knaus és Soros György tőzsdeguru kapcsolatát, illetve, hogy ...

Az Oxfordban, Bo­lognában és Brüsszelben is tanul­mányokat végző osztrák férfi

feltűnően gyakran váltogatta állomáshelyeit: véletlenül mindig ott tűnt fel, ahol abban az időben Soros megpróbált terjeszkedni.

Tanított Ukrajnában, öt évig dolgozott Bulgáriá­ban és Boszniában különböző NGO-knak, 2004-től Isztambulban élt, 2007-től pedig a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány ösztöndíjasa volt.

A férfi által vezetett lobbiszervezet, az European Stability Initiative (ESI) szinte teljes költségvetését az Open Society finanszírozza, és feladata, hogy tematizálja az internet Magyarországról szóló részét. Lényegében ez a férfi felel azért, ami Magyarországról megjelenik a „haladó” nyugati sajtóban.

Részletekért kövesd a Magyar Nemzet cikksorozatát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére