Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A legnagyobb görög migránstábor lakóinak csak a 7 százaléka nõ és gyerek

Tóth Dalma

2018.04.28. 18:15

Ennyit arról, hogy elesett nõk és gyerekek jönnek Európába az erõszak elõl. Helyettük jönnek a férfiak, maguk mögött hagyva a családjukat.
MÓRIA, 18:15

Ennyit arról, hogy elesett nők és gyerekek jönnek Európába az erőszak elől. Helyettük jönnek a férfiak, maguk mögött hagyva a családjukat.

A görög szigetek regisztrációs központjai túlzsúfoltak. A móriai migránstáborban elképesztő állapotok uralkodnak, de ameddig a migránssimogató NGO-k a rossz körülmények kapcsán a gyerekeket és nőket emlegetik, elfelejtik megemlíteni, hogy a tábor lakóinak csak a 7,2 százalékát teszik ki a gyerekek és a nők együttvéve – írja a Lefimerida görög hírportál.

A portál szerint összesen 5 206 lakója van a tábornak, ebből pedig mindössze 162 a kísérő nélküli gyerek és 216 nő. Azaz az ott lakó illegális bevándorlók 92,8 százaléka férfi, akik valószínűleg maguk mögött hagyták a családjukat, a feleségeiket és a gyerekeiket. 

A görög hatóságok egyébként még ennél is több migránssal számolnak. Az ő adataik szerint a mindössze 3000 férőhelyes móriai táborban 6500-an élnek.

A Lefimerida közlése szerint a tábor körülbelül 50 különböző nemzetiségű embernek ad otthont, ezért is van nehéz dolguk a hatóságoknak, amikor arról kell dönteni, hogy kit kell kitoloncolni és ki maradhat. 

A táborban már többször került sor konfliktusra. Olyanra is volt példa, hogy fiatal migránsok feldúlták az irodákat és randalíroztak a táborban, miután közölték velük, hogy elutasították a menekültkérelmüket. Így akartak hangot adni dühüknek, mivel kitoloncolás várt rájuk. A rendőrség őrizetbe vette a többségében Pakisztánból és Észak-Afrikából származó rendbontókat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére