Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kicsi Sorosnak tetszik az igazságügyi miniszter távozása

888.hu - V4NA

2020.12.16. 21:30

Soros György amerikai tőzsdespekuláns fia, Alexander Soros Twitter-oldalán osztott meg egy cikket arról, hogy távozik posztjáról William Barr, amerikai igazságügyi miniszter. A Soros-hálózatnak jól jön Barr távozása, ugyanis hivatali ideje alatt élesen bírálta Soros nyomulását az igazságügyben – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Távozik posztjáról William Barr amerikai igazságügyi miniszter, jelentette be helyi idő szerint hétfőn Donald Trump amerikai elnök. Az elnök által a Twitteren megosztott levélben Barr hosszasan méltatja a Trump által elért eredményeket, és közli, hogy december 23-án távozik hivatalából.

Trump tudatta, hogy a tárca vezetését Barr eddigi helyettese, Jeff Rosen veszi át ideiglenesen.

Barr távozásáról Soros György fia, Alexander Soros is közzétett egy bejegyzést a Twitter-oldalán. A fiatal trónörökös a Politico című lap erre vonatkozó cikkét osztotta meg. A kisebbik Soros arra is késztetést érzett, hogy az írás egyik mondatát kiemelje, ami szerint Trump az elmúlt napokban sokszor kritizálta Barrt.

A Soros-klánnak jól jött az igazságügyi miniszter távozása.

Tavaly decemberben a Fox Newsnak adott interjújában Barr többek között a rendfenntartó szervekről beszélt és Soros György neve is szóba került.

A legutóbbi fejlemény, hogy megjelent Soros György főként a demokrata előválasztások körül, amelyeken nem magas a választói részvétel, és sok pénzt fordított olyan emberek megválasztására, akik nem támogatják a bűnüldözést és nem elsősorban bűnözők bíróság elé állítása és büntetőeljárás alá vonása a céljuk, hanem más társadalmi agendák előmozdítása – fogalmazott.

Barr azt is elmondta, hogy számos városban elkezdtek nyerni Soros emberei, és véleménye szerint nem nyújtanak megfelelő támogatást a rendőrségnek.

Soros György komoly erőforrásokat mozgat meg annak érdekében, hogy az általa képviselt ideológia megjelenjen az Egyesült Államok igazságügyi rendszerében. Már 2016-ban a Nyílt Társadalom Alapítvány (OSF) honlapján jelent meg egy véleménycikk „Csökkentsük, ne reformáljuk a rendfenntartást Amerikában” (Lets Reduce, Not Reform, Policing in America) címmel.

A Politico pedig arról számolt be 2016-ban, hogy a tőzsdespekuláns egy év leforgása alatt 3 millió dollárt fordított 7 helyi kerületi ügyész kampányára 6 államban. Mindannyiuk Soroshoz közel álló célokat fogalmaztak meg, mint például a börtönbüntetések faji egyenlőtlenségeinek csökkentése.

Múlt hétfőn Los Angeles megyében tette le hivatali esküjét George Gascon kerületi ügyész, akit Soros több mint 2,2 millió dollárral támogatott.

Azon kívül, hogy Gascon illegális bevándorló-barát intézkedésekre készül, friss hír, hogy egy rendőrgyilkossággal gyanúsított férfi büntetését is enyhítené. A beszámolók szerint Gascon változtatásai között szerepel, hogy a vádlott rendőr-gyilkost, Rhett Nelsont egy nap feltételes szabadlábra lehessen helyezni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére