Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A CNN műsorvezetője szerint a republikánusok terjesztik a koronavírust

888.hu

2021.08.10. 15:20

Brianna Keilar szerint a konzervatívok úgy démonizálják a bevándorlókat, mintha ők lennének a koronavírus fő terjesztői, miközben a republikánus Fox News nézői között aránytalanul sok a beoltatlan.

 

A konzervatívok profitálnak abból, hogy démonizálják a bevándorlókat mint a koronavírus terjesztőit, de nincsenek tények, amelyek ezt alátámasztanák”

– írta Brianna Keilar egy Twitter-bejegyzésben.

Erre természetesen többen megtámadták a közösségi oldalon, mire a műsorvezető válaszul elkezdett a republikánus Fox News nézőire mutogatni.

A nem oltott amerikaiak között aránytalanul magas a republikánus Fox-nézők száma. Nem a migránsok a fő hordozók, akiken közel 100 százalékban teszteket csinálnak, és akik karanténban vannak”

– válaszolta.

Amikor ostoba kijelentéseit nem támasztja alá bizonyítékokkal, ügyeljen arra, hogy ne említse, hogy a fekete és a spanyol közösségek oltási aránya alacsonyabb, mint fehér társaiké”

– válaszolta Dana Loesch tévés és rádiós műsorvezető egy hivatkozással, amely igazolta állítását.

Honnan vette azt, hogy aránytalanul sok az oltatlan amerikai a republikánus Fox nézői között? Ez még az FNC nézettségi adatait figyelembe véve sem lehetséges”

– jegyezte meg egy másik kritikus.

A kommentelők azt is megemlítették, hogy néhány napja egy texasi határ menti város helyi katasztrófahelyzetet hirdetett, mert nem tud mit kezdeni a migránsok körében növekvő számú koronavírusos esetekkel, mivel a határőrség hetente ezreket enged az utcára.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére