Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brit terrorelhárítás belistázta az egyik klímahisztis szervezetet

Ányos Miklós

2020.01.12. 09:30

A hírhedt klímalobbista csoport bekerült a brit rendőrség antiterrorista egységének jelentésébe is. (+ videó)

Az Extinction Rebellion (kihalás elleni lázadás) csoport rendszeresen vesz részt a klímalobbi által szervezett tüntetéseken, többnyire ellenállva a hatóságoknak.

A dél-keleti rendőrség terrorellenes egysége (Counter Terror Police South East – CTPSE) az egyik jelentésében felvette a tüntető csoportot a szélsőséges ideológiák közé. Így most az XR olyan szervezetekkel szerepel egy lapon, mint a neonáci National Action és több iszlám szélsőséges szervezet. Természetesen rögtön megindult az ajvékolás, aminek hatására a CTPSE felülvizsgálja majd a nyilatkozatát.

Egyébként a tizenkét oldalas – többek közt tanárok és rendőrök számára kiadott dokumentum – a Fiatalok és felnőttek védelme a szélsőséges ideológiáktól címet viseli. A kiadvány szerint az Extinction Rebellion veszélyt jelent az intézményellenes filozófiája miatt.

Az Extinction Rebellion, a saját weboldalán úgy írja le magát, mint egy olyan nemzetközi mozgalom, amely erőszakmentes polgári engedetlenséget használ a tömeges kihalás megállítására és a társadalmi összeomlás kockázatának minimalizálására, de hogy a tüncizésen kívül mi az, amit valóban tesznek a természetvédelemért, az sajnos nem derült ki.

A csoport korábban 10 napos tüntetéseket tartott London központjában, lezárták a főváros kulcsfontosságú területeit, ideértve a Westminstert, a belvárosi pénzügyi központot, és a londoni City repülőteret. Művérrel locsoltak le épületeket, vonatokhoz ragasztották és halottnak tettették magukat. Szóval semmi szélsőséges, csak a szokásos libsi propaganda és önreklám, alkalmanként 6 milliárd forintnak megfelelő angol fontért. Ennyibe került ugyanis egy pár napos tüntikézés rendőri biztosítása és eltakarítása Londonban. Egy igazi liberális főváros CT hegyeket tudna venni ennyi pénzből...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére