Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brit Munkáspárt antiszemita vezetõje visszaengedne egy dzsihadistát az Egyesült Királyságba

Bokor Gábor

2019.02.22. 11:30

A brit kormány határozottan elutasítja, hogy az Iszlám Állam egyik harcosának felesége visszatérjen a szigetországba, azonban Jeremy Corbyn szívesen látná Nagy-Britanniában.

Ahogyan arról már pár napja beszámoltunk, a 19 éves Shamima Begum vissza akar térni Nagy-Britanniába. A 19 éves nő azért csatlakozott korábban az Iszlám Államhoz, hogy ott egy terroristának a felesége lehessen, azonban ahogy egyre jobban esik szét a terrorszervezet, már visszatérne Európába. A nemzetközi sajtót az tartja lázban, hogy Begumot a briteknek eszük ágában sincs visszafogadni, ugyanis nemzetbiztonsági kockázatnak tartják. 

Az ISIS-feleség jelenleg egy szíriai menekülttáborban tartózkodik. A lány kilenc hónapos terhes, már a harmadik gyerekét várja (az első kettő már nem él) egy holland dzsihadistától, akit a Szíriai Demokratikus Erők fogságba ejtettek. A londoni vezetés természetesen megfosztotta Begumot a brit állampolgárságától, így a terrorfeleség egy ideig szinte biztosan nem térhet vissza a szigetországba. 

Sajid Javid brit belügyminiszter azt mondta az esetről korábban, ha valaki külföldre utazik, hogy ott egy terrorszervezet tagja legyen, az nem térhet vissza. 

Akik az Iszlám Államhoz csatlakoztak, tele voltak gyűlölettel az országunkkal szemben"

– mondta a belügyi vezető.

Azonban Nagy-Britanniában is nagy erőket mozgósítanak a bevándorláspártiak, elöljárójuk, a Munkáspárt nyíltan antiszemita vezetője, Jeremy Corbyn legutóbb azt mondta, hogy ő szívesen támogatná a nőt.

A lány egy ideig biztosan nem kapja vissza a brit útlevelét, hiszen többször elmondta, nem bánta meg, hogy csatlakozott a terrorszervezethez. 

Bár nem bánta meg, hogy Szíriába utazott, hogy ott támogassa az Iszlám Államot, felháborító hogy a brit vezetés elvette tőle az állampolgárságát, ez egy nagyon szélsőséges manőver szerintem"

– kommentálta a történéseket Jeremy Corbyn, majd hozzátette, véleménye szerint attól függetlenül, hogy a lány 2015-ben Szíriába ment, hogy ott a brutális terrorszervezet tagja legyen, még Nagy-Britanniában született, így vissza kellene fogadni őt. 

Begum elmondása szerint azért akarna visszatérni, hogy a gyerekét, a dzsihadista apától származó Jerahot ott nevelhesse fel. 

Nem bánta meg a brit dzsihadista lány, hogy csatlakozott az Iszlám Államhoz, de most már hazatérne

Egyre rosszabbul áll a terrorszervezet szénája, ezért a még életben lévő európai iszlamisták visszatérnének az öreg kontinensre. Minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy az Iszlám Állam a végnapjait éli. Az államiságra hajazó territoriális rémuralmat kialakító démoni képződmény már csak egy egészen szűk határ menti sávot birtokol Kelet-Szíriában, s csak hetek kérdése, hogy az Egyesült Államok vezette nemzetközi koalíció az utolsó négyzetméterig megtisztítsa a most még az ISIS által birtokolt területet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére