Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Biden-adminisztráció milliókat költ a migránsok utaztatására

888.hu

2022.02.04. 07:20

Rengeteg pénzt költött a Biden-adminisztráció arra, hogy illegális határátlépőket szállítson az Egyesült Államok különböző részeire.

 

Joe Biden első hivatali éve rekordszámú illegális bevándorlást eredményezett az Egyesült Államokban. Ehhez jelentősen hozzájárult az is, hogy a Biden-adminisztráció leállította a mexikói határ mentén épülő fal építését. Ez napi 6 millió dollárjába került az amerikai adófizetőknek, mivel az építkezési anyagok már a helyszínre voltak szállítva, a munkálatok elő voltak készítve, és a közbeszerzési szerződések meg voltak kötve.

Biden beiktatása óta csaknem kétmillió illegális migráns kísérelte meg átlépni a déli határt, közülük több százezer bevándorló jutott el az ország belsejébe.

A demokrata elnök pedig még segítette is az utazásukat azzal, hogy tízezreket szállíttatott repülővel egyes államokba. Erről a Fox News is beszámolt egy riportban. A csatorna rejtett kamerás felvételeket mutatott be, amelyekből kiderült, hogy a migránsok az éjszaka leple alatt kereskedelmi repülőjáratokkal utaztak az ország különböző pontjaiba.

Ez az akció legalább 340 millió dollárjába került az amerikai adófizetőknek 2021 első kilenc hónapjában

– derül ki a Breitbart News által áttekintett szövetségi adatokból. A lap szerint a magánvállalatok és civil szervezetek segítségével végrehajtott művelet során az illegális bevándorlókat a déli határról többek között New York, Florida és Pennsylvania államok kis- és közepes méretű repülőtereire szállították. A repülőjáratokon ráadásul fényképes igazolványt sem kellett felmutatniuk a bevándorlóknak. A kereskedelmi járatokra felszálló illegális külföldieknek emellett az előzetes egészségügyi szűrés sem volt kötelező. De nemcsak a bevándorlók utaztatására költött el százmilliókat a Biden-adminisztráció. Tavaly összesen 212 millió dollárt fordítottak arra, hogy orvosi ellátást biztosítsanak a határátlépőknek és a szövetségi őrizetben lévő illegális külföldieknek – írta meg a V4NA.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére