Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldaliak a migránsokkal üldözik el az európai zsidókat

888.hu

2017.08.24. 18:58

A barcelonai fõrabbi szerint az európai zsidók számára Európa elveszett, hit- és nemzettársainak azt ajánlotta, hogy mielõbb költözzenek Izraelbe. A migráció és az azzal szövetséges, haladó baloldal antiszemitizmusának újabb bizonyítékára leltünk.
BARCELONA, 18:58

A barcelonai főrabbi szerint az európai zsidók számára Európa elveszett, hit- és nemzettársainak azt ajánlotta, hogy mielőbb költözzenek Izraelbe. A migráció és az azzal szövetséges, haladó baloldal antiszemitizmusának újabb bizonyítékára leltünk.

A nyugat-európai baloldal antiszemitizmusáról már több cikkben megemlékeztünk itt a háromnyolcason. Ugyanis korábbi állításaink szerint a rendszerváltás utáni időben a baloldal folyamatosan változtatta álláspontját, ám egy kérdéshez mindvégig hű maradt: az antiszemitizmus elleni harchoz. A bevándorlás támogatásával ugyanakkor átlépték a Rubicont.

A Nyugat-Európába tartó muzulmán-áradat mellékterméke az antiszemitizmus növekedése és a zsidóság elvándorlása. Az elmúlt években közel 30 ezer nyugat-európai zsidó költözött Izraelbe, ami a valaha mért legmagasabb szám. Közülük majdnem 12 ezren Franciaországból vándoroltak el, ami mögött valószínűleg az a tény áll, hogy a franciaországi zsidókat éri a legtöbb támadás a többnyire muszlim szélsőségesek részéről. Szakértők szerint a második világháború óta nem éreztek hasonló fenyegetést az európai zsidók

A fenti premisszákat támasztja alá a katalán főrabbi mostani nyilatkozata is. Meir Bar-Hen, a rabinátus vezetője szerint Spanyolország az európai iszlamista terror fészke, ezért azt javasolta a zsidóknak, hogy mielőbb vásároljanak ingatlanokat Izraelben és költözzenek oda. Az Independent tudósítása szerint a rabbi úgy véli, hogy a spanyol és az európai hatóságok képtelenek megfékezni a terrorizmust.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Ursula von der Leyen: az EU újabb szankciós csomagot javasolt Oroszországgal szemben

Ursula von der Leyen: az EU újabb szankciós csomagot javasolt Oroszországgal szemben

Mivel háborújával Oroszország továbbra is halált és pusztítást okoz Ukrajnában, az Európai Bizottság egy újabb szankciós csomaggal fokozni kívánja a nyomást Moszkvára – jelentette be Ursula von der Leyen, az uniós bizottság elnöke szerdán.

Egy gyászhír margójára: 2006. október 23-án nem Nagy László testét, a lelkét törték össze

Egy gyászhír margójára: 2006. október 23-án nem Nagy László testét, a lelkét törték össze

Meghalt Nagy László, a 2006-os gyurcsányi rendőrterror egyik áldozata. Alig ötven évesen, bár élete nem tegnap, Miklós napján, sokkal inkább 2006 őszén ért véget, miután a sajnálatos októberi rendőrroham alkalmával kilőtték az egyik szemét. Két másik áldozat segítségével idézzük fel egy tizenhat évvel ezelőtt végleg kisiklott élet utolsó stációit.

A hajdani Fregattban a borravalónak és a szocializmusnak is harangoztak

A hajdani Fregattban a borravalónak és a szocializmusnak is harangoztak

Voltak, vannak és minden bizonnyal még lesznek Budapesten pazar kivitelű, magas színvonalú vendéglátóipari üzemegységek. Olyanok, ahol finom az étel, jó az ital, pazar az enteriőr és a társaságra sem lehet panasz. Csak egy nehezen szavakba önthető valamit, az otthonos és bensőséges, törzsvendégek formálta hangulatot nem lehet újratervezni. Vagy ha mégis, hát az már nem lesz az igazi. Megpróbáljuk a régi szép idők néhány ikonikus helyét bemutatni, számba venni, szigorúan szubjektív szempontok szerint.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére