Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elvesztette láthatási jogát az apa, aki nem akarja, hogy kasztrálják a fiát

888.hu

2021.08.10. 18:00

Egy texasi bíró átruházta a 8 éves James teljes felügyeleti jogát a mostohaanyjára, aki a fiút lányként emlegeti, „Luna” néven szólítja, és „nemi átalakításnak” akarja alávetni. 

 

Mary Brown demokrata bíró a múlt héten hozott ítéletében Jeffrey Younger volt feleségének, Anne Georgulasnak az ideiglenes felügyelete alá helyezte Jamest és ikertestvérét, Jude-ot. Younger ellenzi a transzneművé alakító eljárásokat a fián, és évek óta harcban áll Georgulasszal.

A demokrata bíró állítása szerint Younger nem akarta vagy nem tudta betartani a gyermekek érdekeit szolgáló utasításokat, és nem fizette időben a tartásdíjat.

Ezért a bíró „ideiglenesen kizárólagos jogokat” adott Georgulusnak.

Georgulus új jogai közé tartozik a kizárólagos döntés James és Jude elsődleges lakóhelyéről, az iskolai beiratkozásról, a tanórán kívüli tevékenységekről és a gyógyszerekről. Georgulas visszatarthatja az apukától a gyermekei jóllétével kapcsolatos információkat is, beleértve a „mentális egészségügyi találkozók” részleteit.

Feloldják azokat a régebbi utasításokat is, amelyek szerint Georgulasnak értesítenie kell Youngert az orvosokról, a tanácsadásokról vagy mentálhigiénés megbeszélésekről, illetve a gyermekek tanórán kívüli tevékenységeiről”

– mondta a bíró.

A döntés alapján viszont Georgulas nem tudja kizárólagosan meghatározni, hogy James rákényszeríthető-e transzneműséggel kapcsolatos beavatkozásokra, például pubertásgátlók, nemi kereszthormonok szedésére vagy a nemi szervek megcsonkítására. Az ítélet nyitva hagyja annak lehetőségét, hogy Jamest bírósági végzéssel „át lehet-e változtatni”.

Younger határozottan tagadta volt felesége azon állítását, miszerint a fia nemi diszfóriában szenved.

Azt mondta: James normális fiúként viselkedik a házában, és eldobta azokat a lányruhákat, amelyeket Georgulas vett neki.

Mary Brown bíró James és Jude biztonsága és védelme ellenében döntött”

– írta a „Save James” Facebook-oldal a múlt héten.

A mai napig nincs kommunikáció szeretett apukájukkal!”

– írta meg a lifesitenews.com.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére