Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

4 éves kortól szexuális neveléssel érzékenyítenek a holland óvodákban

888.hu

2022.01.16. 18:00

Hollandiában a gyermekek szexuális nevelését már négyéves kortól elkezdik, és minden korosztály számára különböző módon oktatják – erről ír a Dutchreview az egyik cikkében. Az oktatásokon nyíltan beszélnek a diákokkal a genderidentitásról és a homoszexualitásról is. Az újság szerint a kisgyerekek hamar megtanulják, hogy „tökéletesen természetes, hogy két férfi vagy két nő szeretik egymást„. A szülők, ha akarnának, sem tehetnének ellene semmit, az állami óvodákban és iskolákban ez kötelező nevelési feladat – írja az Origo.

Hollandiában a gyermekeket már kiskoruktól kezdve megtanítják arra, hogy a szex a másokkal és az önmagukkal való kapcsolatokról szól. Mégpedig az állami intézményekben – így az óvodákban is. A Dutchreview egyik cikkében arról ír, hogy

négyéves kortól a holland óvodákban, majd iskolákban minden gyermek részt vesz a korának megfelelő szexuális oktatásban. Arra nevelik őket, hogy tökéletesen természetes az, hogy két férfi vagy két nő szeretik egymást.

A holland szexuális nevelés olyan témákat is tartalmaz, mint a genderidentitás és a homoszexualitás. A holland gyerekek

korán megtanulják, hogy teljesen átlagos, hogy két férfi vagy két nő szerelmes. Ezeken az órákon egyetlen szexszel kapcsolatos téma sem tabu, különösen a valamivel magasabb évfolyamokon, ahol nem szokatlan, hogy olyan témákról beszélnek, mint a maszturbáció és az orális szex.

A lányoknak azt tanítják a szexuális felvilágosító órákon, hogy dönthetnek saját szexualitásukkal kapcsolatban.

az önmagában még elfogadható lenne, hogy a fiataloknak szexuális felvilágosítást tartanak, de ezek kiegészültek olyan gender témákkal, amik manapság meghatározzák a szexualitással kapcsolatos párbeszédet, és elvonja a fókuszt a valóban fontos, nevelési célzatú témákról.

Ahogyan arról korábban a lap már beszámolt, a skót kormányzat döntése értelmében a skót kisgyerekek nemet válthatnak négyéves koruktól, de több más európai országban arra is láthatunk példát, hogy szülői beleegyezés nélkül válthat nemet a gyermek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MZP újabb alternatív rezsicsökkentési javaslattal állt elő, Bush összetévesztette Irakot és Ukrajnát

MZP újabb alternatív rezsicsökkentési javaslattal állt elő, Bush összetévesztette Irakot és Ukrajnát

Nemcsak a törökök ellenzik a finnek és svédek NATO csatlakozását, az amerikai pénzügyminiszter szerint Oroszországnak kellene fizetnie a háború utáni helyreállítás költségeit.

Václav Klaus: Magyarország bebizonyította, hogy lehetséges a konzervatív politika győzelme

„Magyarország példája bebizonyította, hogy a konzervatív politika győzelme igenis lehetséges, és ez inspiráló” – jelentette ki Václav Klaus, Csehország korábbi elnöke és miniszterelnöke csütörtökön Budapesten.

Orbán Viktor fogadta az angolai UNITA elnökét

A magyar miniszterelnök és az angolai ellenzéki erő vezetője a Karmelita kolostorban tartott megbeszélést.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére