Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

4 éves kortól szexuális neveléssel érzékenyítenek a holland óvodákban

888.hu

2022.01.16. 18:00

Hollandiában a gyermekek szexuális nevelését már négyéves kortól elkezdik, és minden korosztály számára különböző módon oktatják – erről ír a Dutchreview az egyik cikkében. Az oktatásokon nyíltan beszélnek a diákokkal a genderidentitásról és a homoszexualitásról is. Az újság szerint a kisgyerekek hamar megtanulják, hogy „tökéletesen természetes, hogy két férfi vagy két nő szeretik egymást„. A szülők, ha akarnának, sem tehetnének ellene semmit, az állami óvodákban és iskolákban ez kötelező nevelési feladat – írja az Origo.

Hollandiában a gyermekeket már kiskoruktól kezdve megtanítják arra, hogy a szex a másokkal és az önmagukkal való kapcsolatokról szól. Mégpedig az állami intézményekben – így az óvodákban is. A Dutchreview egyik cikkében arról ír, hogy

négyéves kortól a holland óvodákban, majd iskolákban minden gyermek részt vesz a korának megfelelő szexuális oktatásban. Arra nevelik őket, hogy tökéletesen természetes az, hogy két férfi vagy két nő szeretik egymást.

A holland szexuális nevelés olyan témákat is tartalmaz, mint a genderidentitás és a homoszexualitás. A holland gyerekek

korán megtanulják, hogy teljesen átlagos, hogy két férfi vagy két nő szerelmes. Ezeken az órákon egyetlen szexszel kapcsolatos téma sem tabu, különösen a valamivel magasabb évfolyamokon, ahol nem szokatlan, hogy olyan témákról beszélnek, mint a maszturbáció és az orális szex.

A lányoknak azt tanítják a szexuális felvilágosító órákon, hogy dönthetnek saját szexualitásukkal kapcsolatban.

az önmagában még elfogadható lenne, hogy a fiataloknak szexuális felvilágosítást tartanak, de ezek kiegészültek olyan gender témákkal, amik manapság meghatározzák a szexualitással kapcsolatos párbeszédet, és elvonja a fókuszt a valóban fontos, nevelési célzatú témákról.

Ahogyan arról korábban a lap már beszámolt, a skót kormányzat döntése értelmében a skót kisgyerekek nemet válthatnak négyéves koruktól, de több más európai országban arra is láthatunk példát, hogy szülői beleegyezés nélkül válthat nemet a gyermek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

A spórolás miatt. A miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón azt is elmondta, hogy újabb nemzeti konzultációt indít a kormány, ezúttal az Oroszországot érintő szankciókkal kapcsolatban.

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Az elmúlt napok diskurzusát okkal uralta az Északi Áramlat 1 és 2 gázvezetékek felrobbantása, amiről semmi biztosat nem tudunk, és hacsak az elkövető fél nem vallja be nyilvánosan, akkor nem is fog kiderülni, hogy ki állt a robbantás hátterében. Noha nem zárható ki az sem, hogy Oroszország volt az elkövető fél, sokkal kézenfekvőbb és logikusabb magyarázatnak bizonyul, hogy az Egyesült Államok – direkt vagy indirekt – szabotázsakciójáról van szó, hiszen Washington több szempontból is profitál az így kialakult konfliktusból. Egyrészről az USA évek óta próbálta megakadályozni a gázvezeték üzembe helyezését, másrészt az orosz gázszállítási alternatíva megszűnése által teljes mértékben kiszolgáltatja Európát, hogy drága cseppfolyósított gázt vegyen az USA-tól, harmadrészt pedig az amerikai hadiipari lobbi is erőteljesen a háború elhúzódásában érdekelt. Az sem Amerika ártatlanságát bizonyítja, hogy februárban maga Biden elnök ígérte meg, hogy az orosz agresszió bekövetkezte esetén „képesek lesznek véget vetni az Északi Áramlat 2-nek”.

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Európában elsőként Magyarországon kérdezik meg az emberek véleményét az EU által bevezetett Oroszország ellen irányuló szankciókról.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére