Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb jel, hogy hamarosan indul az Index 2.0

888.hu

2020.08.10. 20:30

Július 24-én felmondtak az indexesek, július 31-én pedig már létre is hozták a Van Másik Kft.-t.

Pillanatokon belül azon kaphatjuk magunkat, hogy elindul az Index 2.0. Több erre utaló jel is van, hiszen nemrég „Távozó indexesek” nevű Facebook-oldalra került ki egy kép, miszerint „Lesz másik”. A bejegyzést Kárpáti Márton, az Index egyik főszerkesztő-helyettese osztotta meg, azonban mást nem derült ki a posztból.

Facebook-bejegyzéseken túl más is utal arra, hogy új lapot indítanak az Indexet elhagyó újságírók – írja az Mfor.hu.

A portál megnézte a cégnyilvántartást, amelyből kiderült, hogy pár napja, július 31-én létrehozták a Van Másik Kft.-t, amelynek alapítója épp Kárpáti Márton.

Érdekesség, hogy az indexesek július 24-én álltak fel, tehát lényegében egy héten belül már tudták, hogy puhára fognak esni.

A Mfor megjegyzi, hogy a Van Másik Kft. bejegyzése azt jelzi, hogy dolgoznak az új portál létrehozásán és vélhetően ez a cég lesz majd az üzemeltetője a felületnek, vagy valamilyen módon kapcsolódik majd a tartalomgyártáshoz. A cég fő tevékenysége, a világháló-portál szolgáltatás is azt sejteti, hogy e vállalkozás adja majd az üzleti hátterét az új terméknek.

A Media1 az Opten adatbázisára hivatkozva azt írja, hogy a Van Másik 3 millió forint alaptőkével rendelkezik, egyedüli tulajdonosa Kárpáti.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére