Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zelenszkij az oroszok kizárását kérte, a németeknél csökkent a hívők száma

888.hu

2022.12.15. 20:00

A brüsszeli mocsár pedig csapolásra kerül.

 

Zelenszkij az oroszok kizárását kérte az Olimpiai Bizottságtól

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök ellenzi, hogy orosz sportolók semleges zászló alatt szerepelhessenek a 2024-es párizsi olimpián, mondván: „minden zászlójukat vér szennyezi”.

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke múlt szerdán arról beszélt, hogy a himnuszok, zászlók és nemzeti szimbólumok betiltása érvényben marad, az ugyanakkor még nem tisztázott, az ukrajnai háború miatt eltiltott orosz és fehérorosz játékosok és versenyzők részt vehetnek-e a kvalifikációs időszakban, illetve magukon a játékokon, amennyiben pedig indulhatnak, akkor milyen formában tehetik ezt meg.

Zelenszkij a NOB első emberével folytatott tárgyalást követően közleményében hangsúlyozta: Ukrajna csalódott a NOB azon felvetése miatt, hogy az orosz sportolók semleges színekben részt vehessenek az olimpián.

 

 

Tovább csökkent a hívők aránya Németországban

Egyre inkább visszaszorul a vallásos hit Németországban, a tíz évvel ezelőtti csaknem 50 százalékról 38 százalékra süllyedt az istenhívők aránya – mutatta ki egy csütörtökön ismertetett felmérés.

Az egyik legtekintélyesebb német közhasznú magánalapítvány, a Bertelsmann Alapítvány Vallási monitor című reprezentatív felméréssorozatának új adatfelvételével a többi között azt is kimutatták, hogy a nagy keresztény egyházak tagjainak negyede fontolgatja a kilépést egyházából.

A legfiatalabb nemzedékben, a 16–24 éves korosztályban kiugróan magas, 41 százalékos az egyházi tagságuk megszüntetését mérlegelők aránya, és a 25–39 évesek körében is jóval átlag feletti, 35 százalékos.

 

 

Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben!

A miniszterelnök a brüsszeli-csúcsról jelentkezett be.

Elmondása szerint a mostani uniós találkozóra rányomta a bélyegét az EU legfrissebb korrupció botránya.

„Mindenki tudta, hogy Brüsszel tele van korrupciós ügyekkel, de most már olyan szintet ért el a dolog, hogy a rendőröknek is intézkedniük kellett.” – mondta Orbán Viktor.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére