Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Transz nő a HIV tanácsban, gyerekeket molesztált egy arizonai szenátor, a 888-nak nyilatkozott Leslie Mandoki

888.hu

2021.08.17. 20:00

A nap hírei. Csak neked, csak most!

Az USA elnöki HIV-tanácsába kinevezték az első fekete transznőt, Tori Coopert.

Tori Cooper jelenleg az Emberi Jogi Kampány Transzszexuális Igazságügyi Kezdeményezésének igazgatója, és alig várja, hogy közösségét fekete transz nőként képviselje az elnöki tanácsban.

Nagy megtiszteltetés és izgalom számunkra, hogy a Biden-Harris adminisztráció felismerte a transznemű emberek, különösen a fekete transznemű nők fontosságát ebben az életmentő munkában

-mondta Cooper egy nyilatkozatában.

Cooper elmondta az NBC News-nak, hogy 20 évvel ezelőtt elkezdte a HIV-fertőzött transzszexuálisok mellett támogatni a Sister to Sister with the Centers for Disease Control (CDC) nevű programot, amelyet HIV kockázatcsökkentő programnak terveztek.

Cooper és egy másik transz -ügyvéd úgy alakította át a programot, hogy az megfeleljen a transz nők szexuális egészségügyi szükségleteinek.

Míg a HIV tanács LMBTQ-konformabb lett, addig Arizóna állam szenátora gyerekmolesztálási botrányba keveredett.

A homoszexualitását korábban nyíltan felvállaló 35 éves szenátor, Tony Navarrete a múlt héten lett letartóztatva, miután a rendőrség telefonon rögzítette azt, ahogyan bocsánatot kért az egyik állítólagos áldozatától.

Augusztus 4-én egy 16 éves fiú ment be a phoenixi rendőrségre, ahol azt állította, hogy

őt – amikor 12-13 és 15 év között volt – többször is molesztálta Navarrete.

A fiú felhívta az állam szenátorát, mely hívást engedéllyel a rendőrség rögzítette. A The Washington Post szerint a fiú megkérdezte az állam szenátorát, hogy miért bántalmazta őt. Erre állítólag Navarrete azt válaszolta, hogy „nincs jól”, és bocsánatot is kért.

Néhány órával később pedig a rendőrség le is tartóztatta Navarrete -t, akit egyébként először 2018-ban választottak meg Arizona szenátorává.

A rendőrség beszélt egy másik 13 éves fiúval is, aki azt állította, hogy Navarrete megpróbálta megérinteni a nemi szervét.

A politikus ellen most hét bűncselekmény vádja áll: öt esetben kiskorúval folytatott szexuális magatartásért, egy-egy esetben pedig kiskorúval folytatott szexuális magatartás kísérletéért és gyermekmolesztálás vádjával.

Navarrete azonban kifizette a szabadságát: adott 50 ezer dollárt, és mindössze két nap rács mögött töltött nap után távozhatott a börtönből.

 

Itthon nem sokára lemezbemutató koncertet tart Leslie Mandoki világhírű zenészekből álló bandájával Budapesten.

Ennek apropóján készítettünk vele riportot melyben megfogalmazta gondolatait az államalapítás ünnepéről és a nemzettudat fontosságáról.

A járvány alatt megtanultuk, hogy ez egy karakterteszt. A vészterhes időkben az értékrendszerünk nagyító alá lett téve. Ez ráébresztett minket arra, hogy mennyire fontos a nemzet, a barátság, a család, a kulturális hovatartozás minden szinten. Az egyetemes értékek, melyek erkölcsi és morális értékek is, elsősorban nemzeti értékek. A magyarok a jég hátán is megélnek! Rajtunk mindenki átment, mindenki megszállt minket, mindenki itt maradt, akit nem hívtunk. Evangélikusok vagyunk, katolikusok vagyunk, ortodoxok vagyunk, cigányok vagyunk, mi ilyenek vagyunk. A magyar az nem szőke, nem barna vagy fekete hajú, hanem magyar! Ebben van a mi sokszínűségünk. Egy pici nép vagyunk, kiknek nagyon fontos az identitás. Együtt erősek vagyunk, együtt többet tudunk letenni az asztalra, mert a különbözőséget tiszteletbe tartjuk. Vannak egyetemes értékeink, mint például hogy nem tűrjük az antiszemitizmust, a homofóbiát, a fajgyűlöletet. Azok a valódi értékek, hogy az unokáink is jó környezetben éljenek. Csak együtt tudjuk megtalálni a válaszokat – mondta egy kérdésre válaszolva.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére